NUX MG-300 GUITAR PROCESSOR MULTIEFEKTI-ÄÄNIKORTTTI


NUX MG-300 on markkinoiden uusin ja kuumin multiefekti! Siinä on äänikortti, rumpukone, loopperi ja kunnon määrä efektejä sekä mallinnuksia.

Realistic playing feel and playability

Studio sound quality

Quick Tone Edit software to select and tweak patches, load 3rd-party IRs to expand sound possibilities

56 Drum beats60-Second phrase loop with rhythm sync

Global 3-band EQ for quick adjustment

Built-in expression pedal

Controls: Select, Gain, Level, Master

Push buttons: Edit/Save, Save, Mode, Jam, Tap, Pedal, Group module (x2)

https://youtu.be/xFpgHR8dpgU

HINTA 155€

Mooer PE100 Portable Guitar Effects

kokoaa yhteen helppokäyttöiseen pikku laitteeseen kitaristin eniten käyttämät efektit! Tämä pöydän kulmalle tai taskuun mahtuva näppärä laite pitää sisällään paljon toimintoja ja hyviä soundeja esim. kotona tai tien päällä treenailuun.

PE100:ssa on kuusi efektimoduulia, joista löytyy yhteensä 39 erityyppistä efektiä:

2 auto wahia
10 overdrive ja distortion -säröä
7 vahvistinmallinnusta
11 modulaatioefektiä
5 erilaista delayta
4 erilaista kaikua

Lisäksi laitteessa on valmiina 99 soundia ja toiset 99 muistipaikkaa omille soundeillesi. Kitaran voi kytkeä normaalilla instrumenttijohdolla ja signaalin saa ulos normaalin efektipedaalin tapaan. Lisäksi PE100:ssa on tietysti kuulokelähtö/linjalähtö sekä stereo-linjatulo esim. taustabiiseille älypuhelimesta tai tabletista.

Helppolukuinen näyttö ja pikapainikkeet tekevät laitteen käytöstä helppoa. Tämän edullisen efektiboksin voi kotona liittää kitaravahvistimen lisäksi myös hifi-laitteisiin tai tietokoneeseen.

Ominaisuudet:

6 Efektimoduulia39 erilaista efektiä4 pikapainiketta eri soundeille, helpot säädötSelkeä näyttö99 valmista soundia99 käyttäjän muistipaikkaa40 rumpukomppia10 metronomikuviotaViritysmittariTap TempoLiitännät sisään: 1x Instrumentti 6.3mm plugi, 1x Aux In 3.5mm Stereo miniplugiLiitännät ulos: 1x Instrumentti 6.3mm plugi, 1x Kuulokelähtö/linjalähtö 3.5mm stereo miniplugi

HINTA 69€


https://www.youtube.com/watch?v=UfPZhwADWHk

ORANGE Fur Coat Fuzz

- Vintagehenkinen fuzz-pedaali säädettävällä oktaavilla

Orange Fur Coat Fuzz on aidosti vintagehenkinen, Foxx Tone Machine -vaikutteinen fuzz
säädettävällä oktaavilla. samalla se on sarjansa ainoa true bypass -pedaali, jotta se olisi
helpompi sijoittaa suoraan signaalitien alkuun ennen muita pedaaleja, kuten asiaan kuuluu
(muiden pedaalien perään sijoitettuna on todennäköistä, että fuzzin säröytymiskynnys muuttuu ja
dynamiikka alenee). Se on myös erinomaisen kontrolloitava oktaavi-fuzz parhaassa 70-luvun
hengessä, eli säröoktaavia voi tuoda signaaliin vapaasti halutulla tasolla ja EQ tarjoaa
mahdollisuuden diskantti- ja bassoääneksen hallintaan. Lopputulos on villi särö joka tekee juuri
sen mitä halutaan.
Ominaisuudet:
- Oktaavifuzz-pedaali true bypass -kytkimellä
- Säädöt: volume, eq, octave, fuzz, oktaaville ja fuzzille omat kytkimet
- Toimii 9V paristolla tai 9-12V DC tasavirta-virtalähteellä
- Virta ja jännite: 9V 3mA, 12V 5mA
- Mitat 9,5 x 6,5 x 13 cm
- Paino 524 g

HINTA 139€

Mooer A7 Ambiance Reverb on kätevän kokoinen, monipuolinen kaikupedaali. Se tarjoaa seitsemän klassista kaikuefektiä, joita pääsee muokkaamaan. Soundeja voi myös tallentaa pedaalin sisäiseen muistiin. Pedaalissa on kaksi erityyppistä tilaa kaiun hännille: Infinite Trails tarjoaa todella pitkän jälkikaiun, Trail On -tila häivyttää soundin nopeammin.

Efektit:

Plate - Based on a traditional mechanical plate reverbHall - Large spacious reverb with a long decay. Can be changed to Room/Church reverb by rotating the X control.Warp - Modulated reverbShake - Shaking modulated reverbCrush - Reverb with LOFI effectShimmer - Reverb with octave effectDream - Reverb with slow attack effect and modulation effect

Ominaisuudet:

7 klassista kaikuefektiäEfektien tallennus sisäiseen muistiinInfinite Trails / Trail On -toiminto: 2 erityyppistä fade out -tilaaBufferoitu BypassSäädöt: X, Mix, Chaos, Decay, Save, Tone, Bypass jalkakytkinLiitännät: 1x 6.3mm Mono In 2.2 MOhm, 1x 6.3mm Mono Out 100 Ohm, USB (Firmware-päivitykset)Status LEDVirta: 9VDC 200mA (Virtalähde saatavana erikseen)Mitat: (leveys x korkeus x syvyys) 42 x 52 x 93.5mmPaino: 155g

HINTA 89€

Mooer D7 Delay on kätevän kokoinen, monipuolinen delay-efektipedaali. Se pitää sisällään kuusi erityyppistä delayta, joita pääsee muokkaamaan. Lisäksi D7 Delayssa on 150 sekunnin loopperi, jota voi käyttää saumattomasti efektien kanssa.

Kuten muissakin uusissa Mooer Micro Series -pedaaleissa, soundeja voi säätää ja tallentaa pedaalin sisäiseen muistiin. Pedaalissa on Trail On -toiminto, jolla efektien ”hännät” saa hiipumaan luonnollisesti. Lisäksi on tietysti tap tempo, jolla saat efektin oikeaan rytmiin.

Efektit:

Tape - Tape machine delay
Liquid - Liquid-like modulation delay
Rainbow - Pitch will change with the speed of Stutter
Galaxy - Slow gear delay
Mod-Verse - Reversing play delay
Low-Bit - Delay with slow gear and low bit effects
Looper - Looper recording

Ominaisuudet:

6 erityyppistä muokattavaa delay-efektiä150 sekunnin looperTap tempo -toimintoTrail on -toiminto (efektien fade out)Säädöt: Tweak 1, Tweak 2, Save, Mix, Time, Feedback, Bypass / Tap Tempo jalkakytkinLiitännät: 1x 6.3mm Mono In 2.2 MOhm, 1x 6.3mm Mono Out 100 OhmStatus LEDVirta: 9VDC 200mA (Virtalähde saatavana erikseen)Mitat: (leveys x korkeus x syvyys) 42 x 52 x 93.5mmPaino: 155g

HINTA 89€

MOOER GE 150

Mooer GE150 on kätevän kokoinen kitaristin multiefektipedaali ja äänikortti laadukkailla vahvistinmallinnuksilla sekä laajalla efektivalikoimalla. GE150:ssä on selkeä käyttöliittymä helppoon soundien vaihtoon ja säätöön.

GE150 toimii myös kitaristin äänikorttina USB-B liitännällä Windows- tai macOS -tietokoneen kanssa sekä USB OTG -liitännällä yleisimpien älypuhelinten ja tablettien kanssa.

Laitteessa on 55 laadukasta vahvistinmallinnusta. Lisäksi voit tuoda omia IR-profiilejasi ja tallettaa niitä 26 muistipaikkaan. Efektityyppejä on 9 ja erilaisia efektejä on tarjolla jopa 151 erilaista. Presettejä on 200.

Muita käteviä ominaisuuksia ovat tap tempo, metronomi sekä ekspressiopedaali, jolla voit hallita useita soundiin vaikuttavia parametreja kerrallaan. Lisäksi GE150:ssä on 80 sekunnin loopperi ja 40 rumpurytmiä, joiden päälle on helppo jammailla ja luonnostella omia riffejä. Kätevä koko ja pieni paino tekee tästä laitteesta mahtavan kumppanin reissaavalle kitaristille!

Ominaisuudet

55 laadukasta vahvistinmallinnusta151 erilaista efektiä, 9 efektityyppiä200 presettiäOmien IR-profiilien tuonti (26 muistipaikkaa)80 sekunnin loopperi40 rumpurytmiäMetronomiTap TempoEkspressiopedaaliPienen latenssin USB äänikortti Win / macOS / älypuhelimet ja tabletit (USB OTG)3.5mm Stereo Aux In3.5mm Stereo kuulokelähtö6.3mm L/R ulostulotMitat (leveys x korkeus x syvyys): 230 x 50 x 160 mmPaino: 690gVirta: 9V 300mA virtalähde (Mukana)Sisältää: Virtalähteen, USB A-B kaapelin, Pikaohjeen (englanninkielinen)


HINTA 155€

MOOER GE200

Mooer GE200 on mullistava multiefekti-uutuus, joka kätkee vankkojen alumiinikuortensa sisään kaiken, mitä kitaristi tarvitsee kotona, keikoilla tai studiossa!

Mooer GE200 tarjoilee runsaalla kädellä erittäin laadukkaita soundeja ja ominaisuuksia. Koneessa on mm. 55 erilaista vahvistinmallinnusta, 26 erilaista IR-kaappimallinnusta, 70 korkealaatuista efektiä - mm. kompressorit, säröt, noise gate, EQ:t, modulaatiot, pitch shift sekä erilaisia filttereitä, kaikuja ja delayta. Koneeseen voi myös suositun Mooer Radarin tapaan tuoda omat IR-tiedostot!

GE200:ssa on myös 52 sekunnin muistilla varustettu loopperi, jossa on half-tempo ja reverse -toiminnot. Rumpukone tarjoilee 40 erilaista komppia sekä 10 erilaista metronomitilaa.

Tallennustila ei lopu kesken, sillä GE200:ssa on 200 presettiä. Lisäksi kaikki efektit ovat erittäin kattavasti (mutta helposti) säädettävissä selkeän värinäytön avulla ja lisäksi voit muokata laitteen sisäistä signaaliketjua esim. laittamalla efektit haluamaasi järjestykseen.

Liitännätkin ovat loistavat: USB-portilla liität Mooer GE200:n tietokoneeseen, jolla voit tehdä syvempää editointia Mooer Studio -ohjelmalla ((Win 7/10 ja macOS) sekä äänittää kitaraasi. Ulostulot ovat ohjelmoitavissa, linjatulolla tuot mukaan esim. taustanauhat ja kuulokelähdön ansiosta voit treenailla äänettömästi. Lisää käyttömukavuutta esim. live-tilanteisiin tuovat selkeästi valaistut jalkakytkimet.

Ominaisuudet:

3.5” täysvärinäyttö55 erilaista vahvistinmallinnusta26 erilaista IR kaappimallinnusta, omien IR-profiilien tuonti70 erilaista korkeatasoista efektiä: kompressorit, säröt, noise gatet, EQ:t, modulaatiot, pitch shift, filtterit, delayt, kaiut52 sekunnin loopperi Half-Tempo ja Reverse -toiminnoillaRumpukone, jossa 40 erilaista komppia ja 10 erilaista metronomitilaa200 muistipaikkaaSäädettävä signaaliketju, voit laittaa efektisi haluamaasi järjestykseenUSB portti Mooer Studio -editoriohjelman (Windows 7/10 ja macOS) käyttöön sekä äänitykseenOhjelmoitavat ulostulotKontrollit: Säädettävä ekspressiopedaali, 3 jalkakytkintä, Value Knob, 10 pikavalintapainiketta efekteille, 6 valikkopainiketta, Master VolumeLiitännät sisään: 1x 1/4” Instrumentti sisään, 1x Linjatulo 3.5mm Stereo, 1x 1/4” Ekspressiopedaali sisäänLiitännät ulos: 1x 1/4” Instrumentti ulos (L/Mono - R), 1x Kuulokelähtö 3.5mm Stereo, 1x USB-lähtöVirta: 9V 600mA virtalähde (Mukana)Mitat: (leveys x korkeus x syvyys) 297 x 145.5 x 45.5mmPaino: 1.4kg


HINTA 255€

MOOER RED TRUCK MUTIEFEKTI

Suosituimmat ja tarpeellisimmat efektit yhdessä laudassa!
Boosti, Overdrive ja distortion säröt, Modulaatiot, Delayt, Kaiut ym., Tap Tempo, 2 toimintatilaa,
Stereo-ulostulo,
Paralleeli efektilenkki,
Mixer Out kaiutinmallinnuksella,
Mukana kätevä gig bag,
Metallirakenne,
9VDC

https://www.youtube.com/watch?v=vrHeAc17aDs

HINTA 245€

MOOER Reverie Chorus pro

MOOER Stereo Chorus tap tempolla ja extra mausteilla.
mm. Rotary, ambience ja shimmer.
Lisäksi useita muita modulaatioefektejä.
Viisi muistipaikkaa.

https://www.youtube.com/watch?v=O1FEYbs7BVs

Hinta 122€

MOOER BABY BOMB 30 Pääteastepedaali

Mooer Baby Bomb tuottaa tutussa Micro Series -koossa jopa 30W tehoa minkä tahansa 8-16 Ohm kitarakaapin ajamiseen! Baby Bomb on loistava ratkaisu esim. suosikki-etuastepedaalisi kanssa.

Mooer Baby Bomb tarjoilee kaksi säätöä: Master volume säätää voimakkuutta ja jos potikkaa ruuvaa yli ”klo 12” -asennon, pedaali tuottaa lämmintä, putkivahvistin-tyyppistä päätesäröä ja se vastaa mukavasti soittotuntumaan. Warm/Bright -kytkin on käytännössä presence-säätö.

Parhaiten Baby Bomb toimii, kun kytket säröefektit ennen etuastetta, modulaatiot ja kaiut ym. etuasteen jälkeen, ennen Baby Bombia.

Ominaisuudet:

Teho: 30W
Säädöt: Master Volume, Warm/Bright -kytkin (Presence)
Liitännät sisään: 1x instrumentti (kitarasta, efektipedaalista, etuasteesta ym.)
Liitännät ulos: 1x
Kaiutinlähtö 8-16 Ohm
Virta: DC 24V, 2A DC Center Pin Negative
Mitat: (leveys x korkeus x syvyys) 42 x 52 x 94mm
Paino: 144g

Virtalähde mukana.

HINTA 109€

MOOER ECHOVERB EFEKTIPEDAALI


Mooer EchoVerb tarjoilee useimmiten käytetyt efektit eli kaiun ja delayn yksissä kuorissa! Voit käyttää efektejä samanaikaisesti tai erikseen. Molemmissa efekteissä riittää säätövaraa ja toiminnot on silti pidetty helppokäyttöisinä.

Level/Mix säätää delayn voimakkuutta tai kaiun ja kuivan signaalin välistä suhdetta.
Time/tone säätää delayn pituutta (45ms-1600ms) ja kaiun soundia.
FB/Decay säätää delayn määrää (feedback) sekä kaiun ”häntää”.

Echoverbin Tap Tempo toimii kahdella tapaa:

Footswitch Modessa yli 1 sekunnin painallus aktivoi tap tempo -toiminnon ja LED vilkkuu. Voit naputtaa kytkimellä halutun tempon ja pedaali palaa normaalitilaan 5 sekunnin päästä.LED Modessa voit napauttaa lediä vähintään kahdesti, jotta saat delayn haluamaasi tempoon.

Ominaisuudet

Kaiku- ja delaypedaaliEfektien yhtäaikainen tai erillinen toimintaSäädöt: Controls Switch, Level/Mix, Time/Tone, Feedback/Decay, Tap TempoKytkin: True BypassRakenne: TäysmetallikuoriLiitännät sisään: 1x instrumenttiLiitännät ulos: 1x instrumenttiVirta: 9V (virtalähde saatavana erikseen)Paino: 146gMitat: (leveys x korkeus x syvyys) 42 x 93.5 x 52mm

https://www.youtube.com/watch?v=zRsiG6y9uzo

Hinta 68€

MOOER YELLOW COMP EFEKTIPEDAALI
Micro Series, Laadukas kompressiopedaali minikoossa, Klassinen soundi, Kestävä metallirakenne, True Bypass, 9VDC

HINTA 65€

MOOER MICRO LOOPER

Äänitä, toista, tee päällekkäisäänityksiä, luo aivan uusia soundimaisemia… kaikki yhdessä todella pienessä paketissa.

Micro Looper tekee soittamisesta, riffittelystä ja uuden luomisesta helppoa ja nopeaa. Siinä on 30 minuutin sisäinen muisti sekä rajoittamaton määrä päällekkäisäänityksiä. Pedaalin hallinta on helppoa yhdellä true bypass -mallisella kytkimellä.

Keskity musiikkiin ja anna Micro Looperin tehdä kaikki muu.

Ominaisuudet:

Sisäinen muisti: 30 minutes Päällekkäisäänitykset: rajoittamaton Kytkin: True Bypass, toiminnot: record/stop/delete/redo Säädöt: LevelLiitännät sisään: 1x instrumentti Liitännät ulos: 1x instrumentti Virta: 9V (virtalähde saatavana erikseen) Paino: 160g Mitat: (leveys x korkeus x syvyys) 38 x 93.5 x 49.5mm

Hinta 79€

MOOER MICRO DRUMMER

Mooer Micro Drummer on taskukokoinen rumpukone, joka auttaa, kun haluat treenata erilaisia rytmejä ja grooveja, tarvitset rumpalin tai tekee mieli jammailla erilaisten biittien päälle. Micro Drummeriin on pakattu 121 rumpukomppia erilaisista musiikkityyleistä. Tap tempo -toiminnolla saat ne helposti haluamaasi nopeuteen ja metronomi-toiminto auttaa treeneissä.

Tarkemmat kontrollit:

Mode-potikalla valitaan haluttu tyyli ja sen eri variaatiot. Painallus vaihtaa toimintatilan ja kääntämällä potikkaa valitset haluamasi arvon. Kun LED palaa punaisena, voit valita tyylin. Kun LED palaa sinisenä, voit valita haluamasi kompin.

PP: PopRC: RockMT: MetalBL: BluesRB: R&BJZ: JazzFK: FunkLT: LatinRG: ReggaePK: PunkTP: Tempo (metronome)

Volume säätää kompin äänenevoimakkuutta. Speed säätää kompin nopeutta. Tone säätää pedaalin soundia.

Tap toimii kahdessa tilassa:

Painele kytkintä haluamassasi tempossa ja komppi asettuu oikeaan nopeuteen.Kun komppi on jo päällä, paina kytkintä 1 sekunnin ajan ja aseta uusi nopeus.

Ominaisuudet

Kätevän kokoinen rumpukone-pedaali121 valmista rumpukomppiaMetronomitoimintoSäädöt: Mode, Volume, Speed, Tone, Tap TempoKytkin: True BypassRakenne: TäysmetallikuoriLiitännät sisään: 1x instrumenttiLiitännät ulos: 1x instrumenttiVirta: 9V (virtalähde saatavana erikseen)Paino: 151gMitat: (leveys x korkeus x syvyys) 42 x 93.5 x 52mm

https://www.youtube.com/watch?v=VGQRNjVOilI

Hinta 74€

MOOER Groove Loop

Mooer Groove Loop yhdistää Mooer Micro Looperin ja Micro Drummerin yksiin kuoriin! Nyt jammailu on hauskempaa kuin koskaan. Molempia osioita voi käyttää yhdessä tai itsenäisesti.

Yhdessä käytettynä loopperi on automaattisesti synkassa valitsemasi rumpugrooven tempon kanssa. Äänittäessäsi introklikki varmistaa, että pääset rytmiin. Tap tempo helpottaa rumpukoneen nopeuden säätöä. Erilliset tason säädöt kummallekin osiolle tekevät jammailuraidan säätämisestä helppoa.

Ominaisuudet

Loopperi ja rumpukone yhdessä pedaalissa16 rytmityyliä (8 groovea ja jokaisesta 2 variaatiota)Groovetyypit: Pop, Funk, Blues, Fusion, Rock, Metal, Jazz, Reggae3 toimintatilaa: Looper, Drum Machine, Looper + Drum MachineItsenäiset tason säädöt loopperille ja rumpukoneelleTap Tempo groove-toiminnolleÄänitysaika: Max 20 minÄänitysten määrä: RajoittamatonSampling: 44.1KHz 16bitSäädöt: Looper Level, Drum Level, Mode Switch, Groove Select, Tap TempoKytkin: True BypassRakenne: TäysmetallikuoriLiitännät sisään: 1x 1/4” instrumentti (1MOhm)Liitännät ulos: 1x 1/4” instrumentti (1kOhm)Virta: 9V (virtalähde saatavana erikseen)Mitat: (leveys x korkeus x syvyys) 42 x 93.5 x 52mm


Hinta 88€

MOOER SOUL SHIVER UNIVIBE EFEKTIPEDAALI


Mooer Soul Shiver Univibe

The Mooer Soul Shiver delivers three classic 60's sounds: Chorus, Vibrato, and Rotary Speaker. The Soul Shiver takes you on a retro psychedelic trip.

Chorus: A high quality chorus with warm and psychedelic chorus effect.Vibrato: Vintage 60s vibrato sound with a wide-range vibrato.Rotary: a fantastic rotary speaker effect.

Hinta 72€

MOOER WAH

Mooer @Wah on kompakti digitaalinen auto wah -efektipedaali fiksuilla säädöillä. Kestävän metallikuoren sisällä on 4 hyvin erityyppistä wah-soundia. Pedaali toimii kahdessa erilaisessa tilassa: Auto perustuu aikaan ja Touch vastaa suoraan soiton dynamiikkaan. Sävyjä pääsee ruuvaamaan mieleisekseen kolmella potikalla.

Tarkemmat kontrollit:
Mode tarjoilee 5 erityyppistä filtteriä ja potikalla voi samanaikaisesti säätää signaalin miksausta ja atakkia. Filtterit ovat:

LP (Low pass)BP (bandpass)HP (high pass)SP (Standard)TALK (vocal)

Range säätää filtterin yleissoundia.
Speed / Gain säätää Auto wahin nopeutta tai Touch wahin vastetta.
True bypass -tyyppinen kytkin varmistaa, että efektin ollessa pois päältä, soundi kulkee pedaalin läpi muuttumattomana.

Ominaisuudet

2 toimintamoodia: Auto, Touch5 erityyppistä filtteriä soundin muokkaamiseenSäädöt: Operation Method Auto/Touch, Mode, Range, Speed / GainKytkin: True BypassRakenne: TäysmetallikuoriLiitännät sisään: 1x instrumenttiLiitännät ulos: 1x instrumenttiVirta: 9V (virtalähde saatavana erikseen)Paino: 140gMitat: (leveys x korkeus x syvyys) 42 x 93.5 x 52mm

Hinta 61e

MOOER GREEN MILE OVERDRIVE SÄRÖPEDAALI2 Working Modes:Warm/HotWarm: Reconstruct a warm tube drive tone and nice dynamic response of classic tube amplifier, it provides a natural, smooth, creamy overdrive soundHot: More powerful output than Warm mode, mighty crunch toneFull metal shellVery small and exquisiteTrue bypassInput: 1/4” monaural jack (impedance: 500k Ohms)Output: 1/4” monaural jack (impedance: 10k Ohms)Power Requirements: AC adapter 9V DC (center minus plug)Current Draw: 7 mADimensions: 93.5mm (D) × 42mm (W) × 52mm (H)Weight: 150g

Hinta 52€

MOOER BABY TUNER

Micro Series, Huippusuosittu ja varmatoiminen laadukas pedaalimallinen viritysmittari minikoossa! Toimii myös 7-kielisten kitaroiden ja 5-kielisten bassojen kanssa, Kirkas LED-näyttö, Kestävä metallirakenne, True Bypass, 9VDC

Hinta 62€

MOOER RADAR

Mooer Radar on täysiverinen IR-profiileja käyttävä kaiutinmallinnus-pedaali erittäin kätevässä koossa.

Mooer Micro Series, Minikokoinen laadukas kaiutinmallinnus-pedaali, 30 valmista kaappimallinnusta, 11 mikrofonimallinnusta, 4 pääteastemallinnusta, Tukee omia ladattavia IR-tiedostoja, 36 muistipaikkaa, Kustomoitava EQ-osio, PC editointiohjelmisto USB-liitännällä, Tarkka värinäyttö, Erillinen kuulokelähtö, 12VDC virtalähde mukana

Hinta 135€

Mooer Micro Preamp 001 Gas Station on saksalaisen Diezel® Hagen putkivahvistimen pohjalta mallinnettu moderni 2-kanavainen high gain -etuaste superkätevän kokoisena pedaalina.

Mooer Micro Preamp -pedaalit on mallinnettu suosituista putkietuasteista ja voit käyttää niitä suoraan päätevahvistimen kanssa tai osana efektikattaustasi! Pedaalit mallintavat tarkasti esikuviensa soundin ja soittotuntuman.

Kaikissa pedaaleissa on kaksi kanavaa, sisäänrakennettu kaappimallinnus, molempiin kanaviin gain ja volume -säädöt plus 3-alueinen EQ sekä kaksitoiminen jalkakytkin (on/off tai kanavan vaihto).

Ominaisuudet:

Säädöt: Volume, Gain, Treble, Middle, BassKytkimet: Kanavan valinta / kaiutinmallinnusJalkakytkin: On/Off
Virta: 9VDC 300mA

HINTA 93€

MOOER Preamp 002 UK Gold

Mooer Micro Preamp 002 UK Gold 900 on englantilaisen Marshall® JCM900 putkivahvistimen pohjalta mallinnettu 2-kanavainen high gain -etuaste superkätevän kokoisena pedaalina.

Mooer Micro Preamp -pedaalit on mallinnettu suosituista putkietuasteista ja voit käyttää niitä suoraan päätevahvistimen kanssa tai osana efektikattaustasi! Pedaalit mallintavat tarkasti esikuviensa soundin ja soittotuntuman.

Kaikissa pedaaleissa on kaksi kanavaa, sisäänrakennettu kaappimallinnus, molempiin kanaviin gain ja volume -säädöt plus 3-alueinen EQ sekä kaksitoiminen jalkakytkin (on/off tai kanavan vaihto).

Ominaisuudet:

Säädöt: Volume, Gain, Treble, Middle, BassKytkimet: Kanavan valinta / kaiutinmallinnusJalkakytkin: On/Off tai kanavanvaihto, True Bypass,Liitännät sisään: 1x instrumentti (kitarasta, efektipedaalista, etuasteesta ym.)Liitännät ulos: 1x instrumentti (päätevahvistimeen, efektipaluuseen, toiseen pedaaliin ym.)Virta: 9VDC 300mA Center Pin Negative (virtalähde saatavana erikseen, esim. Mooer PDNW-9V2A-MP)Paino: 160gMitat: (leveys x korkeus x syvyys) 42 x 52 x 94mm

Hinta 93€

BOSS RC_30 LOOP STATION

Kaksiraitainen twin-pedaali

BOSS juhlisti Loop Station pedaalien 10-vuotispäivää julkaisemalla dynaamisen uuden RC-malliston. RC-30 on kannettava, mutta tehokas pedaali maksikokoisella sisäisellä muistilla, johon mahtuu jopa 3 tuntia stereolooppausta! RC-30 on kaksiraitainen twin-pedaali. Ei väliä mitä soitinta soitat tai millaisia ääniä tuotat - RC-pedaali on aina valmis looppaamaan. Kytke haluamasi soitin tai mikrofoni; RC-30:ssä on XLR-sisääntulo phantom-virtasyötöllä. Pedaalissa on myös USB 2.0 -portti looppien siirtämiseen ulkoiseen muistiin tai wav-tiedostojen tuomiseen/viemiseen.

Aito stereofoninen Loop Station, kaksi stereoraitaa
Massiivinen sisäinen muisti –jopa 3 tuntia stereotallennusta
99 muistipaikkaa loopeille
Monipuoliset sisääntulot: 1/4-tuuman A ja B sisääntulot, stereo 1/8-tuuman mini AUX sisääntulo, myös XLR-sisääntulo phantom-syötöllä
Tiedostojen siirto USB 2.0 portin kautta
Rhythm guide oikeilla rumpusoundeilla
Toimii paristoilla tai optiona ulkoinen virtalähde
Sisäinen efekti looppien manipulointiin


HINTA Kysy saatavuus

MOOER GE 300 MULTIEFEGTIPEDAALI

Mooerin lippulaivamalli, Kaikenkattava ammattitason kitara-multiefektipedaali ja USB-äänikortti, 44.1kHz 24bit, 108 laadukasta vahvistinmallinnusta, 42 IR-kaappimallinnusta, IR-profiilien luominen ja tuonti, 164 valmista efektiä, 317 efektityyppiä, 30 minuutin loopperi, 256 muistipaikkaa, Ohjelmoitava efektilenkki, Säädettävä signaaliketju, Aux-tulo, Stereolähdöt, XLR-lähdöt, MIDI, Kuulokeliitäntä, USB-liitäntä Mooer Studio ohjelmistolle, Tap Tempo, Ekspressiopedaali, Ohjelmoitavat painikkeet LED-valoilla, Kestävä alumiinirunko, 9V virtalähde ja USB-kaapeli mukana, Paino 3kg


HINTA 645€

NUX LOOP CORE

NUX Loopperissa on 99 muistipaikkaa ja sisäänrakennettu rumpukone. Erilaisia rumpukomppeja valmiina 44 kpl.HINTA 94€

Mooer Micro Preamp 005 Brown Sound 3

Se on EVH® 5150 high gain -putkinupin pohjalta mallinnettu 2-kanavainen etuaste superkätevän kokoisena pedaalina. Maukasta distortion-säröä ja high gain -soundia kaikkiin sooloihin ja riffeihin!

Mooer Micro Preamp -pedaalit on mallinnettu suosituista putkietuasteista ja voit käyttää niitä suoraan päätevahvistimen kanssa tai osana efektikattaustasi! Pedaalit mallintavat tarkasti esikuviensa soundin ja soittotuntuman.

Kaikissa pedaaleissa on kaksi kanavaa, sisäänrakennettu kaappimallinnus, molempiin kanaviin gain ja volume -säädöt plus 3-alueinen EQ sekä kaksitoiminen jalkakytkin (on/off tai kanavan vaihto).

HINTA 93€

MOOER MICRO PREAMP 006 US CLASSIC DELUXE ETUASTEPEDAALI

Mooer Micro Preamp 006 US Classic Deluxe on amerikkalaisen Fender® Blues Deluxe -putkivahvistimen pohjalta mallinnettu 2-kanavainen etuaste superkätevän kokoisena pedaalina. Tästä pedaalista saat sen tyypillisen, kristallinkirkkaan soundin sekä tarvittaessa crunch-henkistä muroa.

Mooer Micro Preamp -pedaalit on mallinnettu suosituista putkietuasteista ja voit käyttää niitä suoraan päätevahvistimen kanssa tai osana efektikattaustasi! Pedaalit mallintavat tarkasti esikuviensa soundin ja soittotuntuman.

Kaikissa pedaaleissa on kaksi kanavaa, sisäänrakennettu kaappimallinnus, molempiin kanaviin gain ja volume -säädöt plus 3-alueinen EQ sekä kaksitoiminen jalkakytkin (on/off tai kanavan vaihto).

HINTA 93€

TC HELICON Duplicator

Helppokäyttöinen lauluefektiprosessori tuplauksella, kaiulla sekä vireenkorjauksella. Sopii hyvin esim. trubaduureille.

Choice of 3 Doubling styles, including Tight, Loose and Octaves
Room, Club and Hall reverb choices
Transparent auto-chromatic pitch correction helps you sing at your best
Battery operation (batteries optional)
Clean, clear, low noise mic preamp with phantom power
Reverb and Tone can remain on whether Doubling is on or off so you always sound great
Mic Control allows remote Harmony on/off using the switch on the Sennheiser e 835 FX or TC-Helicon MP-75 mic
Rugged all-metal construction
USB connection to free VoiceSupport application for easy firmware updates9V operation (vs 12V) to accommodate common pedalboard power supplies
Automatic input gain – no more setting and adjusting input gain

Hinta 127€


PIGTRONIX Philosopher`s Tone Micro

Compressor
Noiseless clean sustain
Controls: Volume, Sustain, Treble & Blend
True bypass


HINTA 144€


PIGTRONIX Class A Boost Micro


HINTA 79€

TC Helicon Critical Mass Vocal Processor

Monipuolinen laulu efektipedaali jolla luot helposti ammattitason laulusoundit.

3 kaikua, Melodic ja Gang kuoroääni toiminnot.


Effects units for group-sound vocal effects
High-quality low-noise microphone preamp
On / Off footswitch for fast performance contro
Balanced XLR mic inputBalanced XLR line output
USB connection (without power supply)
Dimensions (L x W x H): 160 x 125 x 75 mm
Weight: 0.5 kg

Hinta 169€

Mooer micro power virtalähde

Laadukas virtalähde 9 voltin pedaaleille. Kahdeksan erillistä virransyöttöä, Sisältää 4x 610mm kaapelia ja 4x 200mm kaapeliaHinta 80€

MOOER PDNW-12V2A-EU VIRTALÄHDE PEDAALEILLE
12VDC, 2000mA, Tehokas 12 voltin virtalähde pedaaleille, Virtaa riittää jaettavaksi useaan efektilaitteeseen, Myös Mooer Micro Power virtalähteen tilalle, Seinämalli

HINTA 24€

Truetone CS7 1 Spot Pro virtalähde

1Spot, Tehokas pedaalilaudan virtalähde,7 täysin eristettyä ulostuloa: 1 x 18V, 2 x 9V, 4 x vaihdettava 9V/12V,Äänetön toiminta,Toimii kaikkialla maailmassa,Mukana kattava valikoima välikaapeleita

Hinta 137€

MOOER FIREFLY M6 WAH FLIGHT CASE PEDAALILAUTA

Mooer Firefly M6 Wah on mittojen mukaan tehty pedaalilauta kuudelle Mooer Micro Series pedaalille. Vaihtoehtoisesti siihen mahtuu 5x Micro Series -pedaalia ja 1x Mini Series -pedaali.

Kotelo on suunniteltu uusiksi kestävämmistä materiaaleista ja se on nyt 30% edeltäjäänsä pienempi!

Uudessa mallissa on kätevät paikat kitarakaapeleille ja siihen mahtuu myös Mooerin minikokoinen wah-pedaali Wahter.

Ominaisuudet:

6x Mooer Micro Series pedaalia tai 5x Micro Series + 1x Mini SeriesRakenne: Alumiini, vahvistetut kulmat, kantokahvaSis. virran jakojohdot kuudelle pedaalilleEi sisällä virtalähdettäMitat: 170 x 435 x 85mmPaino: 845g

Hinta 44€


Warwick RockCase Pedalboard

2 perhoslukkoa

kestävä alumiinirakenne

pehmustettu

mitat: 47x42x16cm

HINTA 99€