OPI SOITTAMAAN KITARAA Capone Phil

Opi soittamaan kitaraa neuvoo ja innostaa kitaristinalkuja soittoharrastuksen pariin. Kirja kattaa selkeästi ja havainnollisesti kitaransoiton perusteet aina oikeasta soittoasennosta ja sointujen perusteista lähtien. Kirja opettaa lukemaan tabulatuureja, kokeilemaan erilaisia soittotyylejä ja ymmärtämään, miksi tietynlaisissa kappaleissa käytetään tietynlaista soittotekniikkaa.

Kirjan mukana tulee CD, jolta löytyvät esimerkkikappaleet tukevat aloittelevan soittajan harjoittelua. Oikeat otteet ja sormitukset esitellään selkein valokuvin ja nuotinnoksin. Kätevät pikaoppaat eri sointuihin ja sävelasteikkoihin tekevät kappaleiden opettelemisesta helppoa. Kierreselän ansiosta kirja pysyy hyvin auki harjoitellessa, ja kompakti koko takaa, että opas mahtuu mukaan kitarakoteloon.

Phil Capone on menestyksekäs kitaristi ja soitonopettaja, jolta on ilmestynyt useita eritasoisille kitaransoittajille tarkoitettuja oppaita.

HINTA 24€


OPI SOITTAMAAN UKULELEA Capone Phil

Jo päivässä opit soittamaan kokonaisen kappaleen!

Ukulele on hauska ja edullinen pieni soitin. Se kuulostaa hyvältä ja sen avulla pääset nopeasti kiinni soittamisen riemuun. Monien vanhempien iloksi ukulele on syrjäyttämässä nokkahuilun koulujen musiikinopetuksessa.

HINTA 26€