Mapex Tornado Fusion 5-pc setti musta

Loistava perus setti, kaikki tarvittavat osat pääset heti aloittamaan.

Bassorumpu 20”x16”
Tom 10”x8”
Tom 12”x9”
Lattiatom 14”x14"
Virveli 14”x5½”
Virveliteline, Hihat-teline, Symbaaliteline,
Bassopedaali,
2xTomipidike, Tuoli,
14” Hihat, 16” Crash/Ride.
sekä pari kapuloita
Musta

HINTA 399€


Loota on Cajon-henkinen rumpusetti maukkailla perkussio-soundeilla ja helposti roudattavassa koossa! Tuo iskeviä rytmejä akustiselle keikalle, mausta isompaa bändiä tai sooloile mielesi mukaan! Suomessa suunniteltu setti on 100% koivua ja soveltuu soundinsa puolesta kaikkeen akustiseen musiikkiin.

Ainutlaatuista Lootaa voit soittaa ergonomisesti kuin rumpusettiä. Setin voi pakata yhteen kuljetuslaukkuun ja se on helppo kuljettaa mukana.

Loota on käsityönä koivusta valmistettu rumpusetti jossa on bassorumpu, virveli sekä symbaali ja crasher-tyyppinen hi-hat. Lootaa soitetaan pehmeillä rumpukapuloilla tai vispilöillä ja bassorumpua vaijeripedaalilla.

Lootan soittaminen on hyvin lähellä tavallisen rumpusetin soittamista, soundi on perinteistä rumpusettiä hiljaisempi ja soveltuu näin erinomaisesti paikkoihin, joissa täytyy soittaa hiljaa tai kevyesti.

Rumpusetin pedaali, symbaali ja kapulat mahtuvat Lootan bassorummun sisään kuljetuksen ajaksi. Virvelirumpu käännetään toisin päin ja koko setti on helppo roudata kerralla. Kätevää!

Tule myymäläään kokeilemaan Loota settiä.

Kauttamme kaikki Loota tuotteet.

https://www.lootapercussion.com/

https://www.youtube.com/watch?v=3PrJAiCyQPA&t=1s