Ukulelet

Reno RU370

Grand Concert -malli on Sopranoa suurempi, soi voimakkaamin ja täyteläisemmin. Isomman äänen lisäksi myös sälevasteikko on laajempi pidemmän kaulan ja otelaudan ansiosta. Grand Concert ukulelessa käytetään yleensä G, C, E, A -viritystä. mutta myös matalampi baritoniviritys (D, G, B, E) soi komeasti.

Runko: Grand Concert, 24” skaala (384mm) / Kansi: Exotic Caidie / Sivut ja pohja: Exotic Caidie / Laserkaiverrettu logo lavassa / Otelauta: Blackwood, 18 krominauhaa / Satula/Tallaluu: Luuta / Talla: Black WalnutOtelautamerkit: 4mm ABS dots / Rosetti: Abalone Shell / Reunalistat: Abalone Shell + ABS ivory / Virityskoneistot: Valetut, krominväriset / Väri: Natural

Hinta 94€

Reno RU 230
RU230 sopraanoukulele on mainio lisä Reno ukulelesarjaan.

Täyspuinen kuusikansi yhdessä Zebra wood sivujen ja pohjan kanssa tuottavat lämpimän ja kantavan soinnin.
21" skaalainen sopraanoukuleleTäyspuinen kuusikansi
Sivut ja pohja Zebra wood
Laser-kaiverrettu logo lavassaBlackwood, 15 nikkelinauhaa
Satula ja tallasilta aitoa luuta
Black Walnut

Hinta 74€

Reno RU210

Soprano on yleisin ja eniten käytetty ukulelemalli, sen kirkkaan selkeä tyypillinen sointi on jokaiselle tuttu. Pieni ja kevyt soitin on kätevä ottaa mukaan minne tahansa. Yleisin kielten viritystapa on G, C, E, A.
21" skaalainen sopraanoukulele
Täyspuinen kuusikansiVoimakassyiset sivut ja pohja
Laser-kaiverrettu logo lavassa
Blackwood, 15 nikkelinauhaa
Satula ja tallasilta aitoa luuta
Talla Black Walnut4mm valkoiset
ABS otelautamerkit
Fishbone ääniaukon reunus
Tortoise reunalista
Valurunkoiset kromatut virittimet
Väri: Natural

Hinta 79€

Reno RU210E

Soprano on yleisin ja eniten käytetty ukulelemalli, sen kirkkaan selkeä tyypillinen sointi on jokaiselle tuttu. Pieni ja kevyt soitin on kätevä ottaa mukaan minne tahansa. Yleisin kielten viritystapa on G, C, E, A.

21" skaalainen sopraanoukulele / Täyspuinen kuusikansi / Voimakassyiset sivut ja pohja / Laser-kaiverrettu logo lavassa Blackwood, 15 nikkelinauhaa / Satula ja tallasilta aitoa luuta / Talla Black Walnut4mm / valkoiset ABS otelautamerkit / Fishbone ääniaukon reunus / Tortoise reunalista / Valurunkoiset kromatut virittimet / Belcat UK-500T-etuaste, 3-alueinen EQ, kromaattinen viritysmittari / Väri: Natural

Hinta 98€

KALA UKADELIC UKULELE

Kalan yksiväristen, puisten Ukadelic-ukulelejen värivaihtoehdot varastavat katseet. Ukadelic ei ole taas vain yksi uusi värikäs ukulelesarja - nämä instrumentit tarkoitettiin todella erottumaan joukosta! Aina bambupuisesta otelaudasta ja puutallasta jokaiseen 12 iloiseen, trendikkääseen värivaihtoehtoon, nämä Ukadelicit ovat toinen toistaan upeampia.

Ominaisuudet:

Sopraano-ukulele
Kansi: Poppeli
Pohja ja sivut: Poppeli
Kaula: Mänty
Viimeistely: Matta
Otelauta: Laurel
Kielet: Aquila Super Nylguy
Talla ja satula: Muovi
Skaala: 13,25"
Soittimen mukana tulee kantopussi


HINTA 52€

Tanglewood TWT13E Konsertti ukulele Elektroniikalla

Tanglewood TWT13E on upealla soinnilla ja laadukkailla soitinpuilla toteutettu konsertti-kokoinen ukulele. Tässä mallissa on pähkinäpuinen koppa soololovella, okoume-kaula sekä puinen otelauta. Sävysäädöillä varustetun elektroniikan ansiosta soittimen ääni on helppo vahvistaa. Lisäksi tässä ukulelessa on kätevä viritysmittari. Luonnollinen, puunvärinen viimeistely on satiinilakattu.

Ominaisuudet

Tyyppi: Konsertti, Soololovi
Skaala: 384mm
Kansi: Pähkinä (Pacific Walnut)
Sivut: Pähkinä (Pacific Walnut
Pohja: Pähkinä (Pacific Walnut)
Kaula: Okoume, Säädettävä kaularauta
Otelauta: Puu
Satula: ABS Ivory White (35mm)
Talla: Puu
Virityskoneisto: Kromi
Elektroniikka: Tanglewood TEQ-TUT, Volume, Tone, Viritysmittari näytöllä
Viimeistely: Natural Satin


Hinta 145€

Tanglewood TWT1

on edullinen, suosittu sopraano-kokoinen ukulele hienolla äänellä ja kauniilla ulkoasulla. Tässä mallissa on mahonkikoppa, okoume-kaula ja puinen otelauta. Kaunis satiinilakattu puunvärinen viimeistely.

Ominaisuudet

Tyyppi: SopraanoSkaala: 345 mmKansi: MahonkiSivut: MahonkiPohja: MahonkiKaula: OkoumeOtelauta: PuuSatula: ABS Ivory White (35mm)Talla: PuuVirityskoneisto: KromiViimeistely: Natural Satin


HINTA 50€

Kysy saatavuus

Kala Makala Dolphin

Kala Makala Dolphin on erinomainen tapa sukeltaa ukulelen soittamisen maailmaan. Halpa ja Kalan ammattimaisella rakennustekniikalla valmistettu Dolphin ukulele soi kauniisti ja kirkkaasti. Sopraano ukulele on valmistettu kaurikannella ja komposiitti sivuilla, sekä pohjalla. Ergonomisen kaulan ja ruusupuuotelaudan ansiosta soittotuntuma on jämäkkä ja mukava. Ukulelen iloiseen soittoon sopii erinomaisesti ilmettä piristävä delfiinin muotoinen talla!

Ominaisuudet:

Sopraano-ukuleleKansi: kauriSivut ja pohja: komposiittiKaula: vaahteraOtelauta: ruusupuuNauhojen määrä: 12Kielet: Aquila Super Nylgut


HINTA 61€

Kala Striped Ebony U-Bass

Pahoehoe-kielitetty uke-basso

Kalifornian Petalumasta kotoisin oleva, vuonna 2005 perustettu Kala Brand Music Company on kuuluisa hyvin soivista ja laadukkaista ukuleleistaan, joita on saatavana niin kallimpina ammattilaismalleina, edullisempina harrastajan versioina kuin todella taloudellisina koulusoittimina. Helpposoittoinen ukulele on yllättävän monipuolinen soitin, joka sopii muuhunkin kuin havaijilaismusiikkiin, ja vaikka se meni hetkeksi muodista 1960-luvulle tultaessa, se on viime vuosikymmeninä palannut takaisin suosioon.

Lyhytskaalaiset, akustiset tai puoliakustiset U-bassot ovat olleet basistien puheenaiheena vuodesta 2010, jolloin Kala Brand Music toi markkinoille alkuperäisen U-bassonsa. Noin 21 tuuman skaalalla varustettu soitin viritetään EADG-vireeseen kuten tavallisetkin bassot, ja sen asteikko on myös osapuilleen sama kuin sähköbasson. U-bassoja on saatavana myös nauhattomina, viisikielisinä, elektroakustisina ja umpipuisina. Se on hieno, pienikokoinen soitin jolla on aivan oma, sielukas sointinsa.

Kala Striped Ebony U-Bass on kaunis ja hyvin soiva soitin, jonka vaahtera- reunalista korostaa kauniisti tummaa runkopuuta. Kansi, pohja ja sivut ovat kaikki raidallista eebenpuuta, kaula on mahonkia. Pahoehoe-kielet (pahoehoe tarkoittaa jäähtynyttä laavavirtaa) ovat polyuretaania, ja miellyttävät sormille. Bassossa on Shadow U-Bass NFX -elektroniikka.

Ominaisuudet:Elektroakustinen U-Bass bassoukuleleSkaala 517 mm, 16 nauhaaKansi, pohja ja sivut eebenpuuta, vaahtera-reunalistatKaula mahonkia, otelauta saksanpähkinääSatiinilakkaCustom Hipshot Ultralite -virityskoneistotRoad Toad Pahoehoe-kieletShadow® U•BASS® NFX -elektroniikkaPehmustettu kuljetuspussi

HINTA 515€ 444€

KONSERTTI UKULELE POLYKARBONAATTI

Tästä hauska ja kestävä kaikissa sääolosuhteissa soitettavissa.

Oikea soitin ei lelu, tämä on hyvä valinta varsinkin jos soittelet kosteimmissa olosuhteissa.

Hinta kysy saatavuus