Ukulelet

Reno RU370

Grand Concert -malli on Sopranoa suurempi, soi voimakkaamin ja täyteläisemmin. Isomman äänen lisäksi myös sälevasteikko on laajempi pidemmän kaulan ja otelaudan ansiosta. Grand Concert ukulelessa käytetään yleensä G, C, E, A -viritystä. mutta myös matalampi baritoniviritys (D, G, B, E) soi komeasti.

Runko: Grand Concert, 24” skaala (384mm) / Kansi: Exotic Caidie / Sivut ja pohja: Exotic Caidie / Laserkaiverrettu logo lavassa / Otelauta: Blackwood, 18 krominauhaa / Satula/Tallaluu: Luuta / Talla: Black WalnutOtelautamerkit: 4mm ABS dots / Rosetti: Abalone Shell / Reunalistat: Abalone Shell + ABS ivory / Virityskoneistot: Valetut, krominväriset / Väri: Natural

Hinta 89€

Reno RU 230
RU230 sopraanoukulele on mainio lisä Reno ukulelesarjaan.

Täyspuinen kuusikansi yhdessä Zebra wood sivujen ja pohjan kanssa tuottavat lämpimän ja kantavan soinnin.
21" skaalainen sopraanoukuleleTäyspuinen kuusikansi
Sivut ja pohja Zebra wood
Laser-kaiverrettu logo lavassaBlackwood, 15 nikkelinauhaa
Satula ja tallasilta aitoa luuta
Black Walnut

Hinta 70€

Reno RU210

Soprano on yleisin ja eniten käytetty ukulelemalli, sen kirkkaan selkeä tyypillinen sointi on jokaiselle tuttu. Pieni ja kevyt soitin on kätevä ottaa mukaan minne tahansa. Yleisin kielten viritystapa on G, C, E, A.
21" skaalainen sopraanoukulele
Täyspuinen kuusikansiVoimakassyiset sivut ja pohja
Laser-kaiverrettu logo lavassa
Blackwood, 15 nikkelinauhaa
Satula ja tallasilta aitoa luuta
Talla Black Walnut4mm valkoiset
ABS otelautamerkit
Fishbone ääniaukon reunus
Tortoise reunalista
Valurunkoiset kromatut virittimet
Väri: Natural

Hinta 79€

Reno RU210E

Soprano on yleisin ja eniten käytetty ukulelemalli, sen kirkkaan selkeä tyypillinen sointi on jokaiselle tuttu. Pieni ja kevyt soitin on kätevä ottaa mukaan minne tahansa. Yleisin kielten viritystapa on G, C, E, A.

21" skaalainen sopraanoukulele / Täyspuinen kuusikansi / Voimakassyiset sivut ja pohja / Laser-kaiverrettu logo lavassa Blackwood, 15 nikkelinauhaa / Satula ja tallasilta aitoa luuta / Talla Black Walnut4mm / valkoiset ABS otelautamerkit / Fishbone ääniaukon reunus / Tortoise reunalista / Valurunkoiset kromatut virittimet / Belcat UK-500T-etuaste, 3-alueinen EQ, kromaattinen viritysmittari / Väri: Natural

Hinta 98€

Tanglewood TWT13E Konsertti ukulele Elektroniikalla

Tanglewood TWT13E on upealla soinnilla ja laadukkailla soitinpuilla toteutettu konsertti-kokoinen ukulele. Tässä mallissa on pähkinäpuinen koppa soololovella, okoume-kaula sekä puinen otelauta. Sävysäädöillä varustetun elektroniikan ansiosta soittimen ääni on helppo vahvistaa. Lisäksi tässä ukulelessa on kätevä viritysmittari. Luonnollinen, puunvärinen viimeistely on satiinilakattu.

Ominaisuudet

Tyyppi: Konsertti, Soololovi
Skaala: 384mm
Kansi: Pähkinä (Pacific Walnut)
Sivut: Pähkinä (Pacific Walnut
Pohja: Pähkinä (Pacific Walnut)
Kaula: Okoume, Säädettävä kaularauta
Otelauta: Puu
Satula: ABS Ivory White (35mm)
Talla: Puu
Virityskoneisto: Kromi
Elektroniikka: Tanglewood TEQ-TUT, Volume, Tone, Viritysmittari näytöllä
Viimeistely: Natural Satin


Hinta 145€

Tanglewood TWT1

on edullinen, suosittu sopraano-kokoinen ukulele hienolla äänellä ja kauniilla ulkoasulla. Tässä mallissa on mahonkikoppa, okoume-kaula ja puinen otelauta. Kaunis satiinilakattu puunvärinen viimeistely.

Ominaisuudet

Tyyppi: SopraanoSkaala: 345 mmKansi: MahonkiSivut: MahonkiPohja: MahonkiKaula: OkoumeOtelauta: PuuSatula: ABS Ivory White (35mm)Talla: PuuVirityskoneisto: KromiViimeistely: Natural Satin


HINTA 50€

Reno RU150 Ukulelet

Eri värejä


Ukulele on mainio tapa tutustua kielisoittimien maailmaan. Pienen kokonsa, helpposoittoisuutensa ja miellyttävän sointinsa ansiosta ukulele sopii mainiosti lasten ja nuorten harjoitusoittimeksi yksin ja ryhmissä. Ensivaikutelma ukulelestä saattaa olla hilpeä, mutta Reno ukulelet on rakennettu huolellisesti laadukkaista materiaaleista, kuten oikeiden soittimien tuleekin olla. Ne soivat kauniisti ja selkeästi, joten Tom Dooleyn pää ei enää vaivu painuksiin. Gigbag sisältyy hintaan.
sisältää kantopussin.

Hinta 35€ 28€

KONSERTTI UKULELE POLYKARBONAATTI

Tästä hauska ja kestävä kaikissa sääolosuhteissa soitettavissa.

Oikea soitin ei lelu, tämä on hyvä valinta varsinkin jos soittelet kosteimmissa olosuhteissa.

Hinta 47€