Studio/ Syntikat

Samson MediaOne BT3

Media One BT on sarja aktiivikaiuttimia erityisesti multimedialaitteiden äänentoistoon. Media One BR-kaiuttimet tuottavat mainion äänenlaadun niin musiikin kuunteluun, filmien katseluun kuin multimediatyöhön. Kaiuttimet kytkeytyvät Bluetooth® -yhteyden avulla kätevästi älypuhelimeen, tablettiin tai mihin tahansa Bluetooth®-laitteeseen ilman johtoja. Toki tarjolla on myös RCA- ja 3,5 mm stereoliitännät esim. mp3-soitinta ja muita äänilähteitä varten.

  • 3" copolymer bassoelementti
  • 1" Silk dome diskanttielementti
  • 2 x 30W
  • Bluetooth® yhteensopiva
  • RCA ja 3,5mm sisäänmenot
  • Kuulokeulostulo
  • Lapsiystävälliset suojaverkot basso ja diskanttielementtien edessä.
  • Myydään pareittain Hinta 109€

ARTURIA Microbrute Creation Edition

Analoginen Microbrute pohjautuu palkittuun serkkuunsa, Minibruteen. Microbrute on perinteinen analoginen syntetisaattori, jossa on mukana Arturian syntetisaattoreista ennestään tutttuja toimintoja, kuten Brute Factor ja Metalizer. Mainio kompakti syntetisaattori, jolla saat taiottua niin klassisia, tuhteja monosyntetisaattorisoundeja kuin moderneja rytistyksiäkin.

Ominaisuudet:

25 minikosketintaSteiner-Parker multimode filter (LP/BP/HP), Bi-polar filter env. amount control, Keyboard trackingBrute factorJänniteohjattu oskillaattoriOscillator mixer (Overtone, Saw, Triangle, Square)Oscillator waveshapers: Ultrasaw, Pulse width, MetalizerOvertone generator, Additional harmonics, oktaavi alas - 5 oktaavia ylös, Sub >+5:e spectrum shaperLFO waveforms: Saw, Triangle ja Square. Taajuusvaste 1 Hz - 200HzADSR envelopeVCA, jossa Gate ja ENV-modetMod. Matrix, standard 1volt per oktaavi. Out: Envelope och LFO. In: Ultrasaw, pulse width, Metalizer, Overtone/Sub, Cutoff, PitchSisääntulo erillisellä voimakkuuden säädölläCV/GATE interface: Pitch out, Gate out ja inMIDI in, USB 2.0Glide time controlStep sequencer: rate/tap tempo-nappi, play off record,
8 tallennettavaa sekvensseriä synkronoitavissa ulkoisella MIDI-kellolla
Mitat: 325x221x60mm

https://www.youtube.com/watch?v=1bO07ge3hzo

HINTA 285€ ALE 245€

ARTURIA DrumBrute

Analoginen rumpukone ja sekvensseri mainioilla ominaisuuksilla ja nuppi per parametri -designillä. DrumBrute on monipuolinen rumpukone jonka piirilevyillä piilee sama DNA kuin MicroBrutessa, MiniBrutessa ja MatrixBrutessa.

Ominaisuudet:

-17 puhtaasti analogista rumpusoundia: Kick 1, kick 2, snare, clap, hi-hat 1, hi-hat 2, conga hi, conga low, tom hi, tom low, maracas, rimshot, clave, tambourine, cymbal, reverse cymbal, zap.
-Monipuoliset soundinmuokkauskontrollit
-64 patternia joissa maksimissaan 64 steppiä
-Erilliset accentit per rumpusoundi
-Song Mode patterneiden ketjuttamiseen
-Pattern efektit: Swing joko globalisti tai raitakohtaisesti, Randomness raitakohtaisesti variaatioden tekemiseen, Pattern Looper beat repeat efekteihin
-Steiner Parker output filter jossa bypass
-Useita synkkavaihtoehtoja: Internal, MIDI, Clock, 1PPS, 2PPQ, DIN24, DIN48
-USB MIDI interface
-Soundikohtaiset audioulostulot
-Kuulokeulostulot sekä 3.5mm että 1/4” liitännällä
-Polyrytmiikka: Jokaisen rumpuraidan pituus on määriteltävissä erikseen.
-Kestävä runko, padeissa hyvä tuntuma ja jämäkästi runkoon liitetyt nupit.

https://youtu.be/FSMA2s4yYRA

Hinta 359€

ARTURIA SPARKLE

Drum Solutions on sekä osuva, että hieman harhaanjohtava nimi tälle kategorialle. Spark on toki yksi markkinoiden monipuolisimmista rumpukoneista, mutta kätkee sisälleen kokonaisen studion kaikkine soundeineen, efekteineen ja kontrollimahdollisuuksineen. Loputtoman hauska ja innovatiivinen tuote.

SparkLE on täysin uusi hybrid-sarjan soitin Arturialta, jossa yhdistyvät loistavat soundit, helppo käyttöliittymä ja luovat toiminnot, jotka ovat tuttuja Spark-ohjelmistosta. Tämä tehomylly on täydellinen biittien tekemiseen!

SparkLE ohjelmisto antaa käyttöösi uudelleen herätetyt legendat kuten TR-808, TR-909, Simmons SDS-V, EPROM:iin-pohjautuva Linn Drum, Drumtraks sekä DMX- rumpukoneet muutamia mainitaksemme.

Löydät ohjelmasta myös muita inspiroivia virtuaali-instrumenttejä kuten erillaisia bassoja, soolosoittimia ja efektejä sekä myös sample ja fyysiseen mallinnukseen pohjautuvia soittimia, jotka ovat kehittäneet Arturian palkitut äänisuunittelijat. Ohjelmoit ja kontrolloit täydellisesti toimintoja Spark-kontrollerilla loistavien padien ja muiden ohjaintoimintojen avulla.

Inspiroidu ja anna luovuuden viedä!

Täydellinen Spark ohjelmisto sisältäen 3 synteesimootoria: Virtual analog, Physical Modeling, Sample playback8 taustavalaistut kosketusherkät padit ja kaksi bankkia ja yksi efekti-padi3 ohjelmoitavaa potentiometriäLooper Divide/Move toiminnoillaKlassinen ‘TR style’ ohjelmointiRealiaikasesti ohjelmoitavat paditKätevä, kannettava ja tukevarunkoinenMIDI-valmius hallita muita laitteitaUSB Bus poweredOhut suojakoteloMitat ja paino 284 x 171 x 17 mm 1,5 Kg

https://www.youtube.com/watch?v=AS-bjMGzJC8

Hinta 198€ ALE 149€