Studio/ Syntikat

Samson MediaOne BT3

Media One BT on sarja aktiivikaiuttimia erityisesti multimedialaitteiden äänentoistoon. Media One BR-kaiuttimet tuottavat mainion äänenlaadun niin musiikin kuunteluun, filmien katseluun kuin multimediatyöhön. Kaiuttimet kytkeytyvät Bluetooth® -yhteyden avulla kätevästi älypuhelimeen, tablettiin tai mihin tahansa Bluetooth®-laitteeseen ilman johtoja. Toki tarjolla on myös RCA- ja 3,5 mm stereoliitännät esim. mp3-soitinta ja muita äänilähteitä varten.

  • 3" copolymer bassoelementti
  • 1" Silk dome diskanttielementti
  • 2 x 30W
  • Bluetooth® yhteensopiva
  • RCA ja 3,5mm sisäänmenot
  • Kuulokeulostulo
  • Lapsiystävälliset suojaverkot basso ja diskanttielementtien edessä.
  • Myydään pareittain Hinta 109€

Mackie CR4BT Creative Reference™

-multimediakaiuttimet Bluetooth® -yhteydellä tarjoavat monipuolisen vaihtoehdon niin multimediaan kuin musiikki- ja viihdekäyttöön. 50 wattia tehoa ja laadukkaat elementit takaavat tarkan äänentoiston kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Voimakkuudensäätö voidaan sijoittaa kummalle puolelle työpistettä tahansa, kiitos CR:n sijoitusvalintakytkimen. Etupaneelista löytyy kätevästi myös kuulokelähtö omalla tasonsäädöllään. Mackie Creative Reference™ monitorit edustavat ammattitason äänenlaatua kompaktissa, pöydälle sopivassa koossa, ja ne ovatkin erinomainen valinta niin työhön, vapaa-aikaan kuin kaikkeen niiden välillä.

CR4BT™ – 4″ pähkinänkuoressa:Studiolaadun suunnittelu ja ääni, sopii niin multimedian tekemiseen kuin seuraamiseenMusiikin streamaus älypuhelimesta, tabletista ja muista Bluetooth-yhteensopivista laitteistaAmmattilaadun osat äänen laadun optimointiin50 wattia puhdasta, jäsenneltyä stereoääntä4" polypropyleenipinnoitettu kartio0,75" ferrofluid-jäähdytteinen silkkidiskanttielementtiLaaja taajuustoisto kokoalueen multimediakäyttöön (70Hz - 20kHz)Vasen/oikea valitsin - saat äänentason säätimen sopivaan laitaanValokehällä varustettu virtakytkin / äänentasonsäädin etupaneelissaUlkoisen äänilähteen liitin esimerkiksi mediasoittimelle etupaneelissaKuulokeliitin automaattisella kaiuttimien vaimennuksella ja voimakkuudensäädöllä etupaneelissaUseita valinnaisia sisääntuloja eri äänenlähteille (Bluetooth, 6,3mm jakki, 3,5mm jakki, RCA)Virtaviivainen Waveguide-muotoilu eliminoi epätoivotut heijastuksetCustom-viritetyt refleksiaukot tasaiselle bassotoistolleTäyspuukotelo tarjoaa luonnollisen äänenlaadun jota ei voi verrata halpoihin muovikoteloihinMukana seuraavat lisävarusteet:Kaiuttimien alle sijoitettavat eristyslaatat runkoäänien eliminointiin ja kuuntelukulman korjaamiseen3,5mm plugi - stereo-RCA -johto tietokoneen kytkemiseksi kaiuttimiinJohto kaiuttimien liittämiseksi toisiinsa

HINTA 146€

Mackie CR3 Creative Reference™

-multimediakaiuttimet tarjoavat studiolaadun suunnittelun, ja äänen joka sopii mainiosti multimedian suunnitteluun ja viihdekäyttöön. Laatuosista rakennettu, näppärästi etupaneelista säädettävä Mackie Creative Reference™ -monitorisarja tuo kotiisi ammattilaisten äänenlaadun ja ominaisuudet niin työhön, vapaa-aikaan kuin kaikkeen niiden välillä.

Studiolaadun suunnittelu ja ääni, sopii niin multimedian tekemiseen kuin seuraamiseenAmmattilaadun osat äänen laadun optimointiin50 wattia puhdasta, jäsenneltyä stereoääntä3" polypropyleenipinnoitettu kartio0,75" ferrofluid-jäähdytteinen silkkidiskanttielementtiLaaja taajuustoisto kokoalueen multimediakäyttöön (80Hz - 20kHz)Vasen/oikea valitsin - saat äänentason säätimen sopivaan laitaanValokehällä varustettu virtakytkin / äänentasonsäädin etupaneelissaUlkoisen äänilähteen liitin esimerkiksi mediasoittimelle etupaneelissaKuulokeliitin automaattisella kaiuttimien vaimennuksella ja voimakkuudensäädöllä etupaneelissaUseita valinnaisia sisääntuloja eri äänenlähteille (1/4", 1/8", RCA)Virtaviivainen muotoilu eliminoi epätoivotut heijastuksetCustom-viritetyt refleksiaukot tasaiselle bassotoistolleTäyspuukotelo tarjoaa luonnollisen äänenlaadun jota ei voi verrata halpoihin muovikoteloihin

Mukana seuraavat lisävarusteet:

Kaiuttimien alle sijoitettavat eristyslaatat runkoäänien eliminointiin ja kuuntelukulman korjaamiseen1/8″ - stereo-RCA -johto tietokoneen kytkemiseksi kaiuttimiin1/8″ - 1/8″ -johto mediasoittimen tai älypuhelimen liittämiseksi etupaneeliinJohto kaiuttimien liittämiseksi toisiinsa

HINTA 109€

Eikon CM14USB USB + XLR kardioidi kondensaattorimikrofon

Tyylikäs studiomikki sekä XLR- että USB-liitännällä niin äänityksiin kuin podcasteihin.

XLR - ja USB -liitäntä24bit/96kHz
3,5mm kuulokeliitäntä
Mute + Volume-säätö
Latenssiton monitorointi
Mikrofonipidike mukana


HINTA 110€

Focusrite Scarlett 2i2 3rd Gen -äänikortti USB-väylään

Scarlett on helppokäyttöinen, ulkoinen äänikortti tietokoneen USB-väylään. Sillä äänität kitarat, bassot, laulut ja muut soittimet ilman ylimääräistä säätöä. Laite ei tarvitse edes erillisiä ajureita, joten pelkkä piuhan kiinnittäminen tietokoneeseen riittää. Virtakin tulee USB:n kautta suoraan koneesta. Scarlett 2i2:ssa on kaksi kanavaa eri lähteitä varten.

Mukana tulee myös kasa äänitysohjelmia, joilla musiikkia pääsee tekemään ja äänittämään. Jos tuntuu, että kaksi kanavaa on liikaa, kannattaa tutustua Scarlett Soloon. Jos taas kanavat eivät riitä, tsekkaa Scarlett 4i4.

Scarlett 2i2 3rd Gen yleistiedot:2I / 2O USB-äänikortti (2 sisääntuloa ja 2 ulostuloa)Balansoidut, eli hurinattomat 6,3mm plugiulostulotVirransyöttö USB-liittimestä3 vuoden takuuMukana tulevat ohjelmat:Ableton Live LitePro Tools | FirstFocusrite Creative PackFocusrite Red 2 & Red 3 Plug-In Suiteyksi valinnainen XLN Audio Addictive Keys -virtuaalisoitinSoftube Time & Tone Bundlepääsy Focusrite Plug-in Collective -yhteisöön

Hinta 162€

ARTURIA Microbrute Creation Edition

Analoginen Microbrute pohjautuu palkittuun serkkuunsa, Minibruteen. Microbrute on perinteinen analoginen syntetisaattori, jossa on mukana Arturian syntetisaattoreista ennestään tutttuja toimintoja, kuten Brute Factor ja Metalizer. Mainio kompakti syntetisaattori, jolla saat taiottua niin klassisia, tuhteja monosyntetisaattorisoundeja kuin moderneja rytistyksiäkin.

Ominaisuudet:

25 minikosketintaSteiner-Parker multimode filter (LP/BP/HP), Bi-polar filter env. amount control, Keyboard trackingBrute factorJänniteohjattu oskillaattoriOscillator mixer (Overtone, Saw, Triangle, Square)Oscillator waveshapers: Ultrasaw, Pulse width, MetalizerOvertone generator, Additional harmonics, oktaavi alas - 5 oktaavia ylös, Sub >+5:e spectrum shaperLFO waveforms: Saw, Triangle ja Square. Taajuusvaste 1 Hz - 200HzADSR envelopeVCA, jossa Gate ja ENV-modetMod. Matrix, standard 1volt per oktaavi. Out: Envelope och LFO. In: Ultrasaw, pulse width, Metalizer, Overtone/Sub, Cutoff, PitchSisääntulo erillisellä voimakkuuden säädölläCV/GATE interface: Pitch out, Gate out ja inMIDI in, USB 2.0Glide time controlStep sequencer: rate/tap tempo-nappi, play off record,
8 tallennettavaa sekvensseriä synkronoitavissa ulkoisella MIDI-kellolla
Mitat: 325x221x60mm

https://www.youtube.com/watch?v=1bO07ge3hzo

HINTA 295€ ALE 285€

ARTURIA DrumBrute

Analoginen rumpukone ja sekvensseri mainioilla ominaisuuksilla ja nuppi per parametri -designillä. DrumBrute on monipuolinen rumpukone jonka piirilevyillä piilee sama DNA kuin MicroBrutessa, MiniBrutessa ja MatrixBrutessa.

Ominaisuudet:

-17 puhtaasti analogista rumpusoundia: Kick 1, kick 2, snare, clap, hi-hat 1, hi-hat 2, conga hi, conga low, tom hi, tom low, maracas, rimshot, clave, tambourine, cymbal, reverse cymbal, zap.
-Monipuoliset soundinmuokkauskontrollit
-64 patternia joissa maksimissaan 64 steppiä
-Erilliset accentit per rumpusoundi
-Song Mode patterneiden ketjuttamiseen
-Pattern efektit: Swing joko globalisti tai raitakohtaisesti, Randomness raitakohtaisesti variaatioden tekemiseen, Pattern Looper beat repeat efekteihin
-Steiner Parker output filter jossa bypass
-Useita synkkavaihtoehtoja: Internal, MIDI, Clock, 1PPS, 2PPQ, DIN24, DIN48
-USB MIDI interface
-Soundikohtaiset audioulostulot
-Kuulokeulostulot sekä 3.5mm että 1/4” liitännällä
-Polyrytmiikka: Jokaisen rumpuraidan pituus on määriteltävissä erikseen.
-Kestävä runko, padeissa hyvä tuntuma ja jämäkästi runkoon liitetyt nupit.

https://youtu.be/FSMA2s4yYRA

Hinta 359€

ARTURIA SPARKLE

Drum Solutions on sekä osuva, että hieman harhaanjohtava nimi tälle kategorialle. Spark on toki yksi markkinoiden monipuolisimmista rumpukoneista, mutta kätkee sisälleen kokonaisen studion kaikkine soundeineen, efekteineen ja kontrollimahdollisuuksineen. Loputtoman hauska ja innovatiivinen tuote.

SparkLE on täysin uusi hybrid-sarjan soitin Arturialta, jossa yhdistyvät loistavat soundit, helppo käyttöliittymä ja luovat toiminnot, jotka ovat tuttuja Spark-ohjelmistosta. Tämä tehomylly on täydellinen biittien tekemiseen!

SparkLE ohjelmisto antaa käyttöösi uudelleen herätetyt legendat kuten TR-808, TR-909, Simmons SDS-V, EPROM:iin-pohjautuva Linn Drum, Drumtraks sekä DMX- rumpukoneet muutamia mainitaksemme.

Löydät ohjelmasta myös muita inspiroivia virtuaali-instrumenttejä kuten erillaisia bassoja, soolosoittimia ja efektejä sekä myös sample ja fyysiseen mallinnukseen pohjautuvia soittimia, jotka ovat kehittäneet Arturian palkitut äänisuunittelijat. Ohjelmoit ja kontrolloit täydellisesti toimintoja Spark-kontrollerilla loistavien padien ja muiden ohjaintoimintojen avulla.

Inspiroidu ja anna luovuuden viedä!

Täydellinen Spark ohjelmisto sisältäen 3 synteesimootoria: Virtual analog, Physical Modeling, Sample playback8 taustavalaistut kosketusherkät padit ja kaksi bankkia ja yksi efekti-padi3 ohjelmoitavaa potentiometriäLooper Divide/Move toiminnoillaKlassinen ‘TR style’ ohjelmointiRealiaikasesti ohjelmoitavat paditKätevä, kannettava ja tukevarunkoinenMIDI-valmius hallita muita laitteitaUSB Bus poweredOhut suojakoteloMitat ja paino 284 x 171 x 17 mm 1,5 Kg

https://www.youtube.com/watch?v=AS-bjMGzJC8

Hinta 198€