VAHVISTIMET sähkökitaralle/ bassolle /akustisille

Peavey Invective Mini Head, Amplifier

Invective™ 120 -nuppi on ollut yksi markkinoiden kysytyimmistä isoista vahvistimista. Yhteistyössä lahjakkaan Misha Mansoorin kanssa valmistettu vahvistin oli yksi ensimmäisistä, joka on suunniteltu täydellisesti palvelemaan nykyaikaista ”pedaalilautasoittajaa”. Luokkansa paras puhdas kanava on täydellinen alusta pedaaleille. Invective-kanavan suuri hyötysuhde perustuu legendaariseen 6505®-vahvistimeen, joka tunnetaan nykypäivän voimakasta rock-soundia tuottavana vahvistimena. Nyt invective™ MH:n muodossa voit saada tämän monipuolisen suorituskyvyn vahvistimen mini-koossa.
2x EL84 pääteputket,
3x12AX7/ECC83 etuasteputket
Kaksi pedaalilla vaihdettavaa kanavaa + boost,
2/3-al EQBufferoitu efeksisilmukka
Tube Status indication (T.S.I.™) -piiriMSDI™ ulostulo XLR:lla,
ground liftUSB-liitäntäKaiuttimen mykistyskytkin
Kuulokeliitäntä
Tehon alennuskytkin: 20W, 5W tai 1W pääteteho
Jalkakytkin vakiovarusteena
Kaiutinliitäntä 16 tai 8ohm kaiuttimille
Paino 8 kg


HINTA 859€


Blackstar Dept.10 Amped 1 - 100W Amp Pedal

Pro-tason 100 W kitaravahvistin kompaktissa pedaalimuodossa!

Ominaisuudet
100W
Päätevahvistimen uniikki high-headroom suunnittelu tarjoaa maksimaalisen tehon jokaiseen 8 tai 16 Ohm kaiutinkaappiin
Response control tarjoaa viisi erilaista pääteputkivastetta: – KT88, 6L6, EL34, 6V6, EL84.
Matalalatenssinen USB audiolähtö, sekä XLR D.I.
Efektilenkki (sarjaan tai ring), 2x 9V DC lähtöä, sekä MIDI.
Pitää sisällään myös CabRig-kaiutinsimulaation.
Tehonalennus: 100 W, 20 W tai 1 W.
Studiotason reverb ‘freeze’ -toiminnolla
Ohjattavissa jalkakytkimellä (ei sis. hintaan)
Paino: 1,28kg
3x soundimaailmaa: USA, UK, tai flat ylimääräistä preampia/modelleria varten2x kanavaa: manual ja preset


HINTA 449€

Mooer Baby Bomb 30 Pääteastepedaali

Mooer Micro Series -kokoinen pääteaste-pedaali!

30W tehoa minikoossa, Master Volume, Presence-kytkin,

Voidaan ajaa putkivahvistin-tyyppiselle päätesärölle,

Status LED,

Kaiutinlähtö 8-16 Ohm,

Metallirakenne,

24VDC


HINTA 109€

NUX MIGHTY8BT MALLINTAVA BLUETOOTH KITARAVAHVISTIN

Nux Mighty 8BT mallintava Bluetooth-kitarakombo

NUX Mighty 8BT

- 8 W
- 6,5" elementti
- Rumpukone (myös TAP TEMPO)
- kuuloke- ja aux -sisääntulot
- 3 presettiä: Clean, Overdrive ja Distortion. Jokaista presettiä voi muokata!
- Mikrofoni- ja instrumenttisisääntulot
- 12 valikoima kitaraefektejä, ja Reverb Send kontrolli mikrofonilinjalle
- Bluetooth
- 8 AA paristoilla jopa 8 tuntia soittoaikaa
- Helposti kannettava mukana tulevan hihnan avulla
- Mobiilisovellus IOS ja Androidille


HINTA 129€

NUX MIGHTY BASS 50BT BASSOVAHVISTIN


50W mallintava bassocombo
6,5" kaiutin
Gate, EFX, Amp Model, IR,Modulation,Reverb.
Drum & Loop (60s Phrase Loop)
Bluetooth Audio stream
Ilmaisella aplikaatiolla monipuoliset hallinta ja muokkausominaisuudet vahvistimeen, katso video alta.

https://youtu.be/xVwHeDxE_PQ

NUX Mighty Bass 50BT on uusi mielenkiintoinen uutuus markkinoilla. Mallintava vahvistin bassolle niin treeni kuin äänityskäyttöön. Se on varustettu korkealuokkaisella 6.5" kaiuttimella, ja tehoa on 50 wattia. Vahvistin on kompaktin kokoinen ja helposti liikuteltavissa treenikämpälle ja keikalle. NUXin tunnetuksi tullut mallinnusteknologia tarjoaa useita vaihtoehtoja niin vahvistin malleihin kuin efekteihin tinkimättä soitettavuudesta ja äänenlaadusta.

Rumpukomppi on liitettävissä aplikaation kautta mukaan jammailuihin, ja jalkakytkimessä olevaan loopperiin voit nauhottaa 60 sekunnin raidan.


HINTA 335€

Orange Pedal Baby 100 – päätevahvistin efekteille ja etuasteille

Pienikokoinen päätevahvistin pedaaleille tai digitaalisille etuasteille ja efektilaitteilleA/B-luokan vahvistin,
100 W / 8 ohm, 70 W / 16 ohm
Säädöt: Bass, Treble, Volume
2 kaiutinlähtöä
Mitat 30 x 7,7 x 19,5cm
Paino 3,2 kg


HINTA 389€


Mooer SD30 yhdistää Mooerin erittäin toimivan etuaste-teknologian ja modernin Class A/B päätevahvistimen todella monipuoliseksi, edulliseksi 1x8” kitarakomboksi, jonka soundit ja soittotuntuma on haettu putkivahvistimista.

Mooer SD -sarjan vahvistimissa on 25 erityyppistä vahvistinmallinnusta. Erilaisia efektejä on 28 ja valikoimasta löytyy kaiut, säröt, modulaatiot ja delayt. Tap tempo -toiminto on tietysti mukana ja voit käyttää useita efektejä päällekkäin. Lisäksi erilliseen efektilenkkiin voit liittää omat suosikkipedaalisi. Omat soundit on helppo tallentaa 40 muistipaikkaan.

SD-sarjan vahvistimissa on uniikki JAM-osio jammailuun sekä riffien ja soolojen hiomiseen. JAM-osiosta löytyy loopperi, rumpukone sekä bluetooth, joten voit yhdistää siihen esim. älypuhelimesi ja soittaa helposti taustabiisien päälle.

Monipuolisten liitäntöjen ansiosta vahvistin toimii hienosti niin treenaamiseen kuin äänityksiin. Kuulokeliitäntää käyttäen voit harjoitella muita häiritsemättä.

Lisävarusteena on saatavana kätevä langaton Mooer Airswitch jalkakytkin, joka tuo tärkeimmät toiminnot helposti ulottuvillesi.

Ominaisuudet

Teho: 30W Class A/BKaiutinelementti: 1x 8” Custom 50W 8 Ohm DriverSäädöt: Gain, Bass, Middle, Treble, Master, 4 Preset -nappia, 5 efekti-pikanäppäintä, 5 toimintonäppäintä, Value-monitoimisäätö, Power On/OffVahvistinmallinnukset: 25Efektit: 28 (DS/OD: 8, Mod: 9, Delay: 5, Reverb: 6)Muistipaikat: 40Looper: 150 sekuntiaRumpurytmejä: 40Metronomi-tyylejä: 10Liitännät sisään: 1x 6.3mm Instrument In, 3.5mm Stereo Aux In, 1x 6.3mm efektilenkki paluu, USB-BLiitännät ulos: 1x 6.3mm 8-16 Ohm kaiutinlähtö, 1x 6.3mm efektilenkki lähtö, 1x 3.5mm Stereo kuulokelähtöVirta: 220V-240V AC /100V-120V ACMitat: 420 x 217 x 368 mmPaino: 8.3 kgSisältää: Virtajohdon ja käyttöohjeen (englanninkielinen)Lisävarusteet: Mooer Airswitch langaton jalkakytkin (saatavana erikseen)

HINTA 315€

VOX MINI3 G2 CL

MINI3 on superkompakti pikkuvahvistin, jonka paristokäyttöisyys tuottaa soittamisen iloa missä tahansa. Vahvistimen mukana toki tulee myös verkkovirtalähde. 11 aidon kuuloiseen vahvistinmalliin voi yhdistää 8 sisäänrakennettua efektiä, joten tämä vahvistin taipuu kaikkiin mahdollisiin musiikkityyleihin. Tarjolla on myös mikrofoniliitäntä erillisillä voimakkuus- ja reverb/echo/delay-säädöillä sekä AUX-tulo ulkoiselle äänilähteelle esim. päällesoittotreenausta varten.

11 vahvistinmallia8 efektityyppiä, 4 Delay/Reverb-tyyppiäAudio In: INPUT x 1, MIC IN x 1, AUX IN x 1Audio out: kuulokkeet x 1Maksimiteho 3W RMS @4ΩKaiutin: 5"; 4ΩSisäinen viritysmittariToimii verkkovirtalähteellä (sisältyy) tai 6 x AA paristollaParistojen kesto max 12 h (alkaliparistoilla)Mitat: (L x S x K): 262 x 174 x 223mmPaino: 3.0 kg (ilman paristoja)Classic (Ruskea etukangas ja kullattu reunalista)

HINTA 119€

VOX VT20X

Uudet VX20X kuulostavat paremmalta kuin koskaan uuden VET (Virtual Element Technology) –mallinnustekniikan ansiosta, joka perustuu yksittäisten komponenttien ja piirien analysointiin. Näissä vahvistimissa on myös monipiirinen putkietuaste, joka perustuu autenttisiin analogikytkentöihin. Ne tuottavat aidon putkietuasteen sävyn, dynamiikan ja soittovasteen. USB-liitännän ja mukana tulevan VOX Tone Room-editoriohjelman avulla voit rakentaa ja tallentaa omat henkilökohtaiset soundiasetuksesi pienintä yksityiskohtaa myöten.20W combovahvsitinVET (Virtual Elements Technology) uusi ennenkuulumattoman luonnollinen mallinnustekniikkaPutkiohjattu Valvetronix-etuaste moniportaisella vahvistinpiirilläTehokas, poikkeuksellisen korkealuokkainen DSPHybridipääteaste (digital/analog)Ainutlaatuinen viritetty koteloratkaisu tuottaa tarkan bassotoiston ja vahvistinresonanssin.USB-liitäntä (B-tyypi)VOX Toneroom Editor/Librarian-ohjelma PC/Mac, Android, iOS -laitteille11 totuudenmukaista vahvistinmallia (20 käytettäessä Tone Room editor/librarian-ohjelmaa)13 sisäistä efektiä33 soundimuistipaikkaa (60 käytettäessä Tone Room editor/librarian-ohjelmaa, jolloin mukana artist-soundit)VFS5 pedaaliohjain soundien vaihtoon, efektit päälle/pois ja Tap-Tempo (myydään erikseen)Mitat: L:41cm x S:22,5cm x K:34,7.cm Paino: 7,3kg

HINTA 265€


Peavey 6505® Mini Head w/footswitch

Peavey 6505® MH:ssa on kaksi kanavaa samalla etuvahvistinkytennällä ja äänenmuodostuksella kuin täysikokoisessa isoveljessään! Kanavilla on yhteinen EQ, reverb ja efektisilmukka. Kanavanvaihto, crunch, efektilooppi ja reverb ovat kytkettävissä jalkapedaalilla. T.S.I.™ tube monitoring-toiminto seuraa jatkuvasti pääteputkien tilaa ja ilmaisee jos jokin putkista on heikentynyt vaihtokuntoon.

Toiminnot:

2x EL84 pääteputket,
3x12AX7/ECC83 etuasteputke
Kaksi pedaalilla vaihdettavaa kanavaa,
3-al EQPedaalilla kytkettävä crunch Rhythm-kanavassa
Pedaalilla kytkettävä reverb
Pedallilla kytkettävä bufferoitu efeksisilmukka
Tube Status indication (T.S.I.™) -piiri
MSDI™ ulostulo XLR:lla, ground lift
USB-liitäntäKaiuttimen mykistyskytkin
Kuulokeliitäntä
Tehon alennuskytkin: 20W, 5W tai 1W pääteteho
Jalkakytkin vakiovarusteena
Kaiutinliitäntä 16 tai 8ohm kaiuttimille
Paino 7.55 kg


HINTA 599€

Peavey Invective 120 Head

Peavey Invective 120:ssa on neljä sovitettua JJ 6L6GC-pääteputkea ja bias-testaus, sekä -säätö. Takapaneeli huokuu myös pelkkää monipuolisuutta: rinnakkaislähdöt kaiuttimille impedanssivalitsimella, MSDI-lähtö, jossa Level/Tone/Ground Lift-toiminnot, MIDI out/thru, sekä liitäntä MIDI-pedaalille. Mukana tulevan jalkakytkimen avulla voidaan ohjata yhdeksää esiasetusta. Vahvistimessa on lisäksi efektilenkki, tehonpuolistus ja kaksi 9VDC-lähtöä (500mA).

Invective 120:ssa on neljä kanavaa: Clean kanava, jossa boost drive ja tone; (Erittäin) Clean-kanava, jossa gain/low/mid/high/post; Lead/Crunch-kanava, jossa noise gate; ja Lead/Crunch-kanava säädettävällä boostilla ja tone-säätimellä. Molemmissa Lead/Crunch-kanavissa on erilliset pre- ja post-gain-säätimet, sekä yhteinen low/mid/high EQ. Master-osio on varustettu Resonance-, Presence-, sekä Volumesäätimin.

Ominaisuudet:

Single input
Master Resonance
Master Presence
Master VolumeJaettu Low/Mid/High EQ Lead/Crunch-kanavissa
Power- ja Standby-kytkin
MIDI/Footswitch-liitäntä MIDI Out/Thru2 x 9VDC at 500mA-lähtöliitännät Rack Loop (ohjattavissa jalkakytkimellä)Erilliset Pre ja Post Gain-säätimet Lead ja Crunch-kanavissaEfektilenkki (ohjattavissa jalkakytkimellä)Lead/Crunch-kanavat, Boost Level, sekä & Tone (ohjattavissa jalkakytkimellä)MSDI Direct Output, jossa Level/Tone/Ground Lift-toiminnotLead/Crunch-kanavassa Gate Threshold-toiminto (ohjattavissa jalkakytkimellä)Kaiutinlähdöt impedanssikytkimilläKanavanvalitsin "bullet" LED-ilmaisimella (ohjattavissa jalkakytkimellä)
TehonpuolitusClean-kanavassa Gain/Low/Mid/High/Post - VERY CLEAN
Neljä sovitettua JJ6L6GC-pääteputkeaClean-kanavassa Boost Drive & Tone (ohjattavissa jalkakytkimellä)Bias-säätö


HINTA 1899€

Peavey Vypyr X1 tai X2 Combo

20W tai 40W mallintava monitoimivahvistin tarjoaa sähkö-, basso- ja akustisia kitaramallinnuksia.

VypyrX 1 on mallintava combo Variable Instrument Performance-vahvistimella, joka tarjoaa sähkö- ja akustisten kitaramallien lisäksi myös bassomallinnuksia. Ensimmäistä kertaa maailmassa vahvistin pystyy muuntautumaan bassovahvistimesta akustisen soittimen vahvistimeksi ja edelleen sähkökitaravahvistimeksi. Lisäksi sähkökitara muuntuu akustiseksi kitaraksi, sitariksi, sähkövuluksi jne

HINTA VypyrX1 255€

HINTA VypyrX2 325€

Vox AC15C1 VOX Custom Series

Legendaarinen 15W putkivahvistin Normal ja Top-Boost-kanavilla sekä jousikaiulla ja tremololla. AC15 on jo vuodesta 1958 ollut yksi maailman suosituimmista vahvistinmalleista. Sen persoonallinen sointi kristallinkirkkaasta heleästä puhtaasta miellyttävän rouheaan overdriveen on kotonaan kaikissa musikaalisissa tilanteissa.

Tuotetiedot
VOX putkivahvistimet ovat käytetyimpiä vahvistimia Rock'nRollin historiassa. Legendaariset The Beatles, Shadows, U2, Rolling Stones ja lukemattomat muut ovat käyttäneet VOX-vahvistimia aina ja ikuisesti konserttilavalla ja studiossa.

Näiden klassisten putkivahvistimien asema on vahvempi kuin koskaan. Vox kunnioittaa myös uusissa malleissaan samoja perinteitä ja piirteitä, joiden
ansiosta nämä vahvistimet ovat tulleet tunneteuiksi ja rakastetuksi. Kytke kitarasi uuteen Vox AC15- tai AC30- vahvistimeen niin ymmärrät miksi niin moni maailman huippukitaristi on valinnut juuri sen omakseen.

Ominaisuudet
15W combo, 2-kanavaa, Normaali ja Top-boost
Putket: 3 x 12AX7 ja 2 x EL84
Tremolo ja reverb
Kaiutin: 1 x 12" Celestion G12M Greenback
21.6 kg, 605mm x 261.9mm x 440mm

Hinta 863€


Vox AC4C1-12
VOX Custom Series
AC4 tunnetaan kyvystään tuottaa klassinen VOX-soundi alhaisella soittovoimakkuudella, mikä on miellyttävä ominaisuus koti- ja studiosoitossa. AC4 esiteltiin jo v. 1961 ja on yhä eräs suosituimmista VOX-malleista ajattoman ulkonäkönsä ja monipuolisuutensa ansiosta.

Tuotetiedot
VOX putkivahvistimet ovat käytetyimpiä vahvistimia Rock'nRollin historiassa. Legendaariset The Beatles, Shadows, U2, Rolling Stones ja lukemattomat muut ovat käyttäneet VOX-vahvistimia aina ja ikuisesti konserttilavalla ja studiossa.

Näiden klassisten putkivahvistimien asema on vahvempi kuin koskaan. Vox kunnioittaa myös uusissa malleissaan samoja perinteitä ja piirteitä, joden ansiosta nämä vahvistimet ovat tulleet tunneteuiksi ja rakastetuksi.


Kytke kitarasi uuteen Vox AC15- tai AC30- vahvistimeen niin ymmärrät miksi
niin moni maailman huippukitaristi on valinnut juuri sen omakseen.

4 W putkivahvistin
Putket: Etuaste: 12AX7 (x 2) Pääteaste: EL84 (x1)
Kaiutin: 12" Celestion VX12 custom
Säädöt: Gain, Treble, Bass, Volume
Liitännät: Kitaratulo, lisäkaiutinlähtö
Mitat: (L x S x K): 406 x 211 x 451 mm
Paino: 10.6 kg

Hinta 444€


VOX PATHFINDER 10
Pieni ja pippurinen Pathfinder 10 tarjoaa VOXin ihastuttavan klassisen
soundin kätevässä 10W paketissa. Tuttu diamant-etukangas, nahkajälkitelmäpinnoite ja chickenhead-säätönupit ovat pieniä ja tärkeitä
yksityiskohtia, samoin kuin valkoiset ja kullatut reunalistat näyttävät
VOXilta tyylikkäimmillään. Täysin analoginen vahvistinkytkentä soi herkän
dynaamisesti ja harmonisesti, niinkuin VOX vain voi.

10W vahvistin, 6.5" Bulldog-kaiutin
Clean- ja overdrive-asetus
2-alueinen sävysäätö
kaiutinsimuloidut kuuloke- ja linjaulostulot

Tuotetiedot
Heti tunnistettava lämmin brittisoundi ja ikoninen ulkonäkö ovät läsnä
VOXin kätevissä 10-wattisissa Pathfinder-vahvistimissa kitaralle ja
bassolle.
10W vahvistin, 6.5" Bulldog-kaiutin
*Clean- ja overdrive-asetus
*2-alueinen sävysäätö
*kaiutinsimuloidut kuuloke- ja linjaulostulot

Hinta 135€

Orange Crush Mini 3W

Orange Crush Mini - kolmiwattinen transistori-kitaravahvistin
Pikkuinen Orange Crush Mini toimii niin takahuoneessa, makuuhuoneessa kuin
patterikäyttöisenä tien päällä, ja 8 ohmin kaiutinliitäntänsä ansiosta sen voi yhdistää myös erilliseen
kaiutinkaappiin. Uudelleen suunniteltu ohjauspaneeli antaa etu- ja pääteasteen tasonsäädöt ja
EQ on toteutettu Orangen erityisellä shape-säätimellä, joka aktiivisesti joko korostaa tai leikkaa
keskialuetta. Gain-tasoa pudottamalla ja pääteastetta nostamalla saadaan näin pieneksi purkiksi
varsin uskottava brittiroso, toisin päin taas käyttökelpoinen high gain -särö.
Orange Crush Mini on varustettu sisäänrakennetulla virittimellä ja kuulokelähtö vaientaa
pienoiscombon oman kaiuttimen. Aux in -tuloon voi kytkeä mediasoittimen.
Ominaisuudet:
- Paristo- ja verkkomuuntajakäyttöinen 3 watin kitaracombo viritysmittarilla
- Gain, Shape EQ ja mastervolume
- 8 ohmin kaiutinlähtö, 3,5mm kuulokelähtö, 3,5mm aux-tulo
- Oranssi vinyylipinnoite, basket weave -etukangas
- Mitat 15 x 14,5 x 8,3 cm
- Paino 0,9 kg

HINTA 65€

MOOER HORNET BLACK KITARAVAHVISTINModelling Combo, Edullinen mallintava Bluetooth-kitarakombo, 9 klassista kitaravahvistinta, 15W, 3-alueinen EQ, Helppokäyttöiset efektit, Modulaatio ja Delay erillisillä tap tempo -toiminnoilla, Kaikuefekti, Kuulokelähtö, Linjatulo, Paino vain 2.9kgToimintatilat: Live / PresetVahvistinmallinnukset: JZ Clean, F Clean, PL 100, PV 5150, Triple, MK IV, Power DS, Mogner, Mooer MTEfektit: Modulaatio (Chorus, Phaser, Vibrato), Delay (Analog, Tape Echo, Digital), Reverb (Room, Hall, Church)Sampling: 48kHz 32bitSäädöt: Gain, Treble, Mid, Bass, Volume, Mod, Delay, Reverb, Mod Tap Tempo, Delay Tap Tempo, Bluetooth, Tuner, Live/Preset kytkinLiitännät sisään: 1x Instrumentti 6.3mm jakki, 1x Aux In 3.5mm, BluetoothLiitännätulos: 1x Kuulokelähtö 3.5mm

HINTA 149€

https://www.youtube.com/watch?v=CbbiuzusWFI

BluGuitar AMP1 Mercury Edition

Nelikanavainen 100w kitaravahvistin, jossa sisäänrakennettu boost ja reverb. Paranneltu Mercury-edition-malli.
AMP1:n on kehittänyt arvostettu kitaristi Thomas Blug.
AMP1:n etuaste on täysin analoginen ja tämän mahdollistaa uusi putkiteknologia nimeltään Nanotube, myöskin Thomas Blugin kehittämä. Päätevahvistinosio on toteutettu D-luokan vahvistimella, joka tarjoaa täydet 100 wattia tehoa kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin aina treenikämpiltä isoille stageille.
AMP1:een on paketoitu 4 kanavaa: Clean, Vintage, Classic ja Modern. Kaikkia näitä voit vaihdella jalkakytkimillä ja mukana on vielä boost-kytkin esimerkiksi sooloja varten.
Reverb päälle/pois -kytkin on luonnollisesti mukana tässä paletissa.
Voit myös kytkeä AMP1:n suoraan miksauspöytään tai äänikorttiin Record out-liitännän avulla.

Mitat:

Leveys: 245 mm

Korkeus: 68 mm

Syvyys: 192 mm

Paino: 1.2 kgHINTA 820€


DV MARK LITTLE JAZZ KITARA KOMBO

DV Little Jazz on erittäin kevyt, helposti kuljetettava, selkeällä ja lämpimällä perussoundilla varustettu kitarakombo. Se on suunniteltu erityisesti jazz-kitaristien tarpeisiin, mutta toimii terveen perussoundinsa ansiosta erinomaisena puhtaiden sävyjen vahvistimena genreen kuin genreen!

Sisäänrakennettu kaikuefekti ja liitäntä lisäkaiuttimelle, balansoitu XLR-lähtö sekä kuulokelähtö tekevät tästä vahvistimesta monipuolisen - voit käyttää sitä pienellä tai isolla keikalla, äänityksissä tai kotitreeneissä.

Ominaisuudet

Vahvistimen teho: 60W RMS @ 4 ohm / 45W RMS @ 8 ohmKaiutinelementit: 1x8” DV Mark CustomSäädöt: Master Level, Bass, Mid, High, Reverb Level, kaiutin päälle/pois, Ground LiftLiitännät sisään: 1x Instrument In, 1x Aux InLiitännät ulos: 1x Kaiutinlähtö (1/4”), balansoitu XLR Out, kuulokelähtöPaino: 6.9 kgMitat (leveys x korkeus x syvyys): 268 x 268 x 262 mmKotelon rakenne: Kantokahva päällä, vahvistetut kulmatVäri: Valkoinen

Hinta 370€

VOX MV50-CRVOX MV50-AC GUITAR AMPLIFIER.

Analoginen etuaste toteutettuvallankumouksellisella Nutube-putkipiirillä. Monsteri soundi, minimaalinenkoko – MV50 on uuden ajan vahvistin.

Älä anna koon ja ulkonäön harhauttaa, sillä MV50 on aivan uudenlainenkitaravahvistinkonsepti. 50W tehollaan MV50 tuottaa asiallisenkitarasoundin, joka on verrannollinen minkä tahansa perinteisenputkivahvistimen kanssa ja toimii niin kotona, studiossa kuin keikalla.MV50 ominaisuudet

Liitännät: INPUT x 1, LINE/PHONES x 1, SPEAKER OUT x 1
Etuaste: Nutube 6P1
Pääteteho: Max 50W RMS@4Ω, 25W RMS@8Ω, 12.5W RMS@16Ω
Vitalähde: 230V AC / DC19VVirta: 3.43A
Mitat (L x S x K): 135 mm x 100 mm x 75 mm
Paino: 540 g.

Hinta 198€

Katso video.

VOX MV50-CL CLEAN

GUITAR AMPLIFIER
Analoginen etuaste toteutettu vallankumouksellisella Nutube-putkipiirillä. Monsteri soundi, minimaalinen
koko – MV50 on uuden ajan vahvistin.

Älä anna koon ja ulkonäön harhauttaa, sillä MV50 on aivan uudenlainen kitaravahvistinkonsepti. 50W tehollaan MV50 tuottaa asiallisen kitarasoundin, joka on verrannollinen minkä tahansa perinteisen putkivahvistimen kanssa ja toimii niin kotona, studiossa kuin keikalla.

MV50 ominaisuudet

Liitännät: INPUT x 1, LINE/PHONES x 1, SPEAKER OUT x 1
Etuaste: Nutube 6P1
Pääteteho: Max 50W RMS@4Ω, 25W RMS@8Ω, 12.5W RMS@16Ω
Vitalähde: 230V AC / DC19V
Virta: 3.43A
Mitat (L x S x K): 135 mm x 100 mm x 75 mm
Paino: 540 g.

Hinta 229 €

Katso video

VOX MV50-CR ROCK

GUITAR AMPLIFIER

Analoginen etuaste toteutettu vallankumouksellisella Nutube-putkipiirillä. Monsteri soundi, minimaalinen
koko – MV50 on uuden ajan vahvistin.

Älä anna koon ja ulkonäön harhauttaa, sillä MV50 on aivan uudenlainen kitaravahvistinkonsepti. 50W tehollaan MV50 tuottaa asiallisen kitarasoundin, joka on verrannollinen minkä tahansa perinteisen putkivahvistimen kanssa ja toimii niin kotona, studiossa kuin keikalla.

MV50 ominaisuudet

Liitännät: INPUT x 1, LINE/PHONES x 1, SPEAKER OUT x 1
Etuaste: Nutube 6P1
Pääteteho: Max 50W RMS@4Ω, 25W RMS@8Ω, 12.5W RMS@16Ω
Vitalähde: 230V AC / DC19V
Virta: 3.43A
Mitat (L x S x K): 135 mm x 100 mm x 75 mm
Paino: 540 g.

Hinta 198€

Katso video.


DV MARK MICRO 50 M HEAD KITARAVAHVISTIN


DV Mark Micro 50 M jatkaa suositun Micro 50 -nupin jäljillä ja tarjoilee kahden kanavan verran rock- ja metalliosastolle optimoituja isoja soundeja. Micro 50 M -nuppi painaa vain 1.9 kiloa, silti tehoa löytyy jopa 50W, gainia on valtavasti ja laitteesta löytyy myös kaikki oleelliset liitännät.

Puhtaassa kanavassa on 3-alueinen EQ. Lead-kanavasta irtoaa rock- ja metallikitaristin iloksi paljon maukasta säröä ja siinä on sopivasti scoopattu 2-alueinen EQ. Mukaan on pakattu myös hyvä, lämminsävyinen digikaiku tason säädöllä.

Voit kytkeä Micro 50 M:n myös suosikkipedaalisi efektilenkin kautta. Lisäksi nupissa on kuulokeliitäntä, linjatulo esim. taustanauhoille sekä balansoitu XLR-lähtö, jonka kautta saat hyvän soundin esim. suoraan PA:han tai äänityskäyttöön.

Ominaisuudet

Vahvistimen teho: 50W @ 8 Ohm / 60W @ 4 OhmKanavat: 2Clean-kanavansäädöt: Level, EQ Bass / Mid / HighLead-kanavansäädöt: Level, Drive, EQ Bass / HighEfektit: DigitaalikaikuLiitännätsisään: 1x Instrumentti, 1x Linjatulo, 1x Jalkakytkin (kanavanvaihto), 1x Efektilenkki paluuLiitännätulos: 1x Kaiutinlähtö (väh. 4 Ohm), 1x XLR-linjalähtö Ground Lift -toiminnolla, 1x Kuulokeliitäntä, Efektilenkki lähtöJännitteen valinta 120V/240VKaiutinlähdöt: 1x 4 Ohm (vähintään)Mitat (leveys x korkeus x syvyys): 200 x 70 x 221 mmPaino: 1.9 kg

Hinta 286e

ORANGE CRUSH BASS 100- BASSOVAHVISTIN

Monipuolinen Orange Crush Bass 100 on keikkakelpoinen harjoitusvahvistin, joka tarjoaa kompaktissa koossa eräitä lippulaivamallien Orange OB1 ja Orange 4 Stroke tavoitelluimmista tavaramerkkisoundeista. High-end -maailmasta tuttu insinööriteknologia on luonut pienen, satawattisen voimanpesän, jonka sointimaailma on samalla kertaa tarkka ja täyteläinen, eikä Crush Bass 100 olekaan painopiirien varaan rakennettu sarjatuote, vaan erilliskomponenteista koottu oikea työkone. Kuten muutkin Crush-bassosarjalaiset, myös Orange Crush Bass 100 on varustettu refleksiaukolla, jonka ansiosta combon 15" kaiutinelementti toistaa alataajuuksia vielä kokoaan syvemmältäkin.

Jämerään pääteasteeseen tullaan yhtä lailla laadukkaasta etuasteesta. Orange Crush Bass 100 tuo peliin samat Blend- ja Gain-säädöt kuin OB1-lippulaivasarjassa. Näin pohjabasso säilyy puhtaana, vaikka keskitaajuuksille luotaisiin kuinka räyhäkäs soundi. Erikseen saatavalla kytkimellä saa äänivallin polkaistua päälle suoraan lennosta ja bufferoitu efektilenkki lisää palettiin laajat mahdollisuudet sovittaa erilaisia efektejä etu- ja pääteasteen väliin. Paneelista löytyy myös 6 desibelin pad-vaimennus, integroitu viritysmittari, erillinen aux-tulo ja CabSim-kaiutinsimuloitu kuulokelähtö, joka toimii myös linjalähtönä äänityksissä.

Orangen 4 Stroke -sarjasta tuttu aktiivinen, kolmialueinen EQ mahdollistaa basso- ja keskitaajuuksille 15 dB korostusta tai leikkausta, diskantille 20 desibeliä. Ekvalisaattorin erittäin laaja keskialueen säätö 300 herzistä 2,7 kiloherziin on parametrinen, mikä tarkoittaa sitä että haluttua taajuutta voidaan säätää sekä sen mukaan, mille kohdalle taajuuskaistaa se osuu, kuin myös halutun korostuksen tai leikkauksen määränä. Orange Crush Bass 100 -combon signaalitie on täysin analoginen ja combo kytkeytyy suurempiin PA-järjestelmiin omalla balansoidulla lähdöllä joka sijaitsee signaalitiellä EQ:n jälkeen.

100 watin bassocombo
Kolmialueinen EQ parametrisella laajalla keskialueensäädöllä
Balansoitu lähtö EQ:n jälkeen
Viritysmittari, kaiutinsimuloitu kuuloke/linjalähtö ja erillinen aux-tulo
Bi-amp -henkinen etuaste rinnakkaisella gain-säädöllä (vaihdettavissa jalkakytkimellä - lisävaruste)
Bassorefleksirakenne, 15" kaiutin
Oranssi vinyylipinnoite, basket weave -etukangas
Mitat 51 x 55 x 35,5 cm
Paino 24,3 kg

HINTA 499€

ORANGE CRUSH BASS 25


Ominaisuudet:
25 watin bassocombo
Kolmialueinen EQ parametrisella laajalla keskialueensäädöllä,
viritysmittari, kaiutinsimuloitu kuuloke/linjalähtö ja erillinen aux-tulo
Bassorefleksirakenne, 8" kaiutin
Oranssi tai musta vinyylipinnoite, basket weave -etukangas
Mitat 32,5 x 36,5 x 23 cm
Paino 8,3 kgHINTA 198€


MARKBASS MICROMARK 801 BASSOVAHVISTIN


Markbass Micromark 801 on malliston kevyin ja pienikokoisin bassokombo, jonka kannat minne vain ja voit silti nauttia aidosta Markbass-soundista! Mallissa on 1x8” bassoelementti ja 60W tehoa.

Säädöt ovat yksinkertaiset, mutta toimivat. VPF (Variable Preshape Filter) vahvistaa matalia (n. 35 Hz) ja korkeita (n. 10 Khz) taajuuksia sekä leikkaa keskitaajuuksia n. 380 Hz:n kohdalta. Laitteeseen voi liittää myös ulkoisen kaiuttimen, kuten lisävarusteena saatavan satelliitti-diskantin.

Kotona treenatessa voit käyttää myös kuulokkeita ja kytkeä Micromark 801:n sisäisen kaiuttimen pois päältä.

Ominaisuudet

Vahvistimen teho: 60W @ 4 ohm / 45W @ 8 ohmKaiuttimen tehonkesto: 200W RMSKaiutinelementit: 1x8” NeodymiumDiskantti: ”Satelliitti” (Lisävaruste, ei kuulu tuotepakettiin)Kotelon rakenne: Kantokahva, metalligrilli, vahvistetut kulmatTaajuusvaste: 60 Hz - 8 kHzCrossover-taajuus: -Herkkyys: 96 dBSPLLiitännät sisään: 1x Instrument In, 1x Aux In Mini PlugLiitännät ulos: Kaiutinlähtö 1/4” plugilla (Min. 8 ohm), balansoitu XLR Out, kuulokelähtöSäädöt: Level, Ground Lift, sisäänrakennetun kaiuttimen On/Off kytkinEfektit: VPF (Variable Pre-shape Filter)Paino: 5.2 kgMitat (leveys x korkeus x syvyys): 268 x 268 x 262mmVäri: Musta, keltaisella kartiolla

Hinta 369€

MARKBASS CMD JB PLAYERS SCHOOL BASSOVAHVISTIN

Markbass CMD JB Players School on opiskelevan basistin ykkösvalinta! Jeff Berlin, Players School of Music -koulun johtaja, on uranuurtaja uudenlaisen musiikkikasvatuksen ja opetusmetodien parissa.

Jeffin filosofia on myös Players School -bassokombon taustalla. Se on edullinen, helppokäyttöinen ja laadukas bassovahvistin ”terveellä” yleissoundilla. Markbass CMD JB Players School toimii hyvin aloittelevan ja edistyneen soittajan treenivahvistimena, mutta teho ja soundi riittävät hyvin myös live-esiintymisiin.

Matala paino (15.7kg) ja 15-tuumaiseksi varsin maltillinen koko tekevät laitteeta roudausystävällisen. 4-alueinen EQ, filtterit ja kattavat liitännät takaavat, että soundi on kohdallaan ja voit keskittyä soittamiseen!

Ominaisuudet

Vahvistimen teho: 250W @ 4 ohm / 150W @ 8 ohmKaiuttimen tehonkesto: 300W RMS (AES Standard)Kaiutinelementit: 1x15”Diskantti: -Kotelon rakenne: Bassorefleksi, putki takana, kantokahva, metalligrilli, vahvistetut kulmatTaajuusvaste: 40 Hz - 5 kHzCrossover-taajuus: -Herkkyys: 99 dB SPLLiitännät sisään: 1x Instrument In, 1x XLR Balanced In, Effects ReturnLiitännät ulos: Kaiutinlähtö Neutrik Combo -liittimellä (Speakon/1/4”), balansoitu XLR ulostulo, efektilähtö, balansoimaton lähtö esim. viritysmittarilleSäädöt: Gain, Master Level, Line Out Level Efektit: 4-alueinen EQ, VLE (Vintage Loudspeaker Emulator) ja VPF (Variable Pre-shape Filter) Paino: 15.7kgMitat (leveys x korkeus x syvyys): 464 x 464 x 480mm Väri: Musta

Hinta 524€

Markbass Nano Mark 300 korottaa rimaa kevyille bassonupeille. Se on Markbassin pienin bassonuppi, mutta ei silti mikään lelu.

300W jatkuva teho yhdistettynä 1.45 kilon painoon antaa uuden merkityksen kuvaukselle ”helppo roudata”!

4-alueinen EQ tarjoaa helpot ja toimivat soundisäädöt. Nano Mark 300:n liitännät ovat yhtä monipuoliset kuin isoveljissään. Siinä on linjalähtö, efektilenkki ja erillinen lähtö viritysmittarille. Kaiutinliitäntä on toteutettu kätevällä Neutrik Combo-liittimellä.

Ominaisuudet

Vahvistimen teho: 300W @ 4 ohm / 150W @ 8 ohmLiitännät sisään: 1x Instrument In, EfektipaluuLiitännät ulos: Kaiutinlähtö Neutrik Combo -liittimellä (Speakon & 1/4”), balansoitu XLR ulostulo, efektilähtö, balansoimaton lähtö esim. viritysmittarilleSäädöt: Gain, Master Volume, Line Out Level, Ground LiftEQ: 4-alueinen EQ, säätövara ±16 dB, Low 40 Hz, Low Mid 360 Hz, High Mid 800 Hz, High 10 kHzPaino: 1.45 kgMitat (leveys x korkeus x syvyys): 200 x 53 x 210 mm

HINTA 380€

ROCKTRON RAMPAGE 60

60 wattinen bassovahvistin, jossa on "kick-back" design.

Erinomainen äänenlaatu ja sopivasti tehoa.

60 wattia12" kaiutin +tweeter4-Alueinen EQ (treble, middle frequency, middle level ja bass)Dynamic Limiting-limitteriLinjaulostulo Kuulokeulostulo Efektiluuppisisäänmeno CD, Mp3 tms. soittimelle

HINTA 250€

AER COMPACT 60/3 SLOPE

AER Compact 60-3 instrumenttivahvistin
- mikrofonietuasteella ja efekteillä
- Made in Germany
- kompakti, kestävä, erittäin laadukas ja tehokas combo

Akustisille instrumenteille suunnattu pienikokoinen kaksikanavainen vahvistin, jossa hyvät liitännät ja efektit. 60W ja 8" elementti.
AER Compact 60 sopii keikalle, studioon tai kotiin tarjoten ensiluokkaisen äänenlaadun, hyvät liitännät, efektit ja mikkietusen.Lisäksi se on erittäin pienikokoinen ja kevyt, joten roudaaminen sujuu todella helposti.AER:n vahvistimet valmistetaan käsityönä Saksassa vain parhaita osia ja rakennusmateriaaleja käyttäen.AER on myös kitaravirtuoosi Tommy Emmanuelin valinta!

• 60 watts, dynamic control

• 8” (200 mm) twin cone speaker
• Two channels, 3 and 2 band EQ
• 4 digital effect presets (2 reverbs, delay and chorus)
• 7,55 kg

Suojapussi sis.

Hinta 1050€

TANGLEWOOD T3 ja T6 KOMBOVAHVISTIN AKUSTISELLE

"TRUBADUURI VAHVISTIN"

Tanglewood T6 on loistava kumppani mille tahansa akustiselle kitaralle, kun tarvitaan äänen vahvistusta tai sopivasti "maustetta" esim. kaiun tai choruksen muodossa. T3:n soundi on selkeä. Mikä parasta, vahvistin on kevyt, erittäin helppokäyttöinen ja nopeasti soittovalmiina.

Keikkaileva muusikko tykkää, sillä 2 erillisen kanavan ansiosta voit kytkeä vahvistimeen soittimen lisäksi myös mikrofonin tai esim. taustanauhan linjatuloon. 1-kanavassa on 3-alueinen taajuuskorjain ja vahvistimessa on myös master volume. Tehoa on 30W.

Sisäänrakennetut, helppokäyttöiset efektit toimivat moniin tilanteisiin.

Ominaisuudet

Teho: T6 60w Kaiuttimet:1x10” + tweeter Kanavat: 2 (Instumentti + mikki tai linjatulo), Master volumeEfektit: Hallikaiku, Plate-kaiku, Chorus, Delay, 3-alueinenEQLiitännät sisään: 1x instrumentti, 1x linjatulo/mikrofoni, 1x RCA linjatulo, 1x 3.5mm Stereo linjatulo, 1x Jalkakytkin Liitännät ulos: 1x Kuulokelähtö, 1x Linjalähtö, 1x DI Balansoitu XLR ulos, 1x Viritysmittari-lähtöPaino: 7.8kg Mitat: (leveys x korkeus x syvyys) 305 x 240 x 305mm


HINTA T6 590€